Hyppää pääsisältöön
chloe Khan

Brittipornoilija Chloe Khan veloittaa lähes 20 euroa somekuviensa katsomisesta: kalastelee nyt asiakkaita härskillä tissikuvalla - katso!

Alun perin Iso-Britannian X Factor -ohjelmasta julkisuuteen noussut Chloe Khan on muutamassa vuodessa onnistunut haalimaan niin suuren seuraajamäärän Instagramissa, että nyt nainen on aloittanut veloittamaan julkaisemastaan sisällöstä. 

Chloen avointa ja ilmaista profiilia seuraa huikeat 1,6 miljoonaa ihmistä. Profiilissa julkaistaan hyvinkin rohkeaa materiaalia, joka kuitenkin kunnioittaa palvelun käyttöehtoja alastomuuden suhteen. Sen lisäksi Chloella on oma some-sivu, jonne nainen voi ladata täysin estotonta materiaalia. 

Lue lisää: Povipommin rinnat koettelevat painovoimaa: esittelee tiimalasivartaloaan yläosattomissa!

Hinta? 20 dollaria eli noin 18 euroa. Chloe mainostaa maksullista palveluaan Instagramissa. Suorastaan eroottisessa otoksessa Chloe istuu sängyn laidalla. Hänen toinen rintansa on visusti rintaliivien suojassa, mutta toinen täysin paljaana. Chloe peittää rintaansa tosin toisella kädellään.

Chloen kaltaista Instagram-taktiikkaa käyttää myös suomalainen Jessica Edström, jonka kuukausihinta on peräti 21,5 euroa.  

Lue lisää: Jessica Edström rahastaa seksikkäillä somekuvillaan – kuukausimaksu korkeampi kuin Netflix ja Spotify yhteensä: ”Ei nakukuvia!”

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!