Davina puhuu seksistä.

Brittijuontaja ylistää ranskalaisten "häpeilemättömän avointa" suhtautumista seksiin!

08.05.2019 18:05

Brittiläinen juontaja Davina McCall, 51, lanseerasi hiljattain oman lifestyle-brändinsä. McCall ruotii erilaisia aiheita This Is Davina-sivustollaan ja tuoreessa kirjoituksessaan hän avautuu suhtautumisestaan seksiin.

Ranskalaiset sukujuuret omaava McCall ylistää erityisesti ranskalaisten suhtautumista seksiin. Hän uskookin saaneensa verenperintönä "rehellisen ja häpeilemättömän avoimen" lähestymistavan seksiin. Sellaista hän toivoisi myös pohjoisemmassa asuville.

- Seksi ei ole heille likainen sana. Se on fantastinen, kahden suostuvan aikuisen välinen asia, nainen hehkuttaa ranskalaista asennetta:

- Hyvä seksi on yksi suurimmista lahjoista, jonka voimme saada. Se on maagista.

Tuttu Big Brotherista

Big Brother-ohjelmasta aikoinaan yleisölle tutksi tullut Davina keskittyy nyt täysillä terveellisten elämäntapojen puolesta puhuvaan brändiinsä.

Naisella on suunnitteilla muun muassa oma fitness-vaatemallisto. Suunnanmuutos on melkoinen hänen nuoruusvuosistaan; Davina alkoi tupakoida 12-vuotiaana, juoda alkoholia 13-vuotiaana ja käyttää heroiinia 20-vuotiaana. Nyt hän on pysytellyt kuivilla yli 25 vuotta.

Lähde: Daily MailThis Is Davina

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!