Hotnow

Brian, 46, on deittisovelluksen suosituin mies - paljastaa nyt sinkkunaisten pahimman mokan deittiprofiileissa: "Ajattelen, että hyvä luoja!"

01.09.2018 13:32

Brian Hallworth on remonttimies ja osa-aikainen Colin Farrell -imitaattori. Cheshirestä, Englannista kotoisin oleva mies on myös Plenty of Fish-deittipalvelun suosituin sinkkumies. Nyt hänellä on vinkki sinkkunaisille, joilla ei käy flaksi sovelluksissa.

Kun 46-vuotias Brian kirjautui sovellukseen tammikuussa, alkoi hänelle tulvia satoja viestejä naisilta, jotka halusivat olla tuleva rouva Hallworth. Hallworth sai enemmän viestejä kuin kukaan muu mies sovelluksessa.

Vaikka Brian kävi kymmenillä treffeillä, etsii hän edelleen sitä oikeaa. Samalla häneltä löytyy kuitenkin joitakin ohjeita rakkautta verkossa etsiville naisille. Tärkein asia on Brianin mukaan profiilikuvan miettiminen. Hän on sitä mieltä, että naisten tulisi luopua filttereistä profiilikuvissaan.

– Muutamalla tytöllä, jonka olen tavannut, oli profiilikuvassaan filtteri. Kun olen mennyt tapaamaan heitä, he eivät näytä ollenkaan siltä kuin kuvissaan, sanoo Brian.

– Ajattelen, että hyvä luoja, näyttääpä hän erilaiselta. Tiedätte kyllä, mitä tarkoitan.

Toki siloteltu kuva saattaa kerätä enemmän viestejä sovelluksessa, mutta totuus paljastuu viimeistään kasvotusten. Brianin mukaan onkin parempi olla rehellinen heti alusta alkaen, jotta turhilta yllätyksiltä vältytään.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!