Bordelli jakoi ilmaisia seksinukkeja.

Bordelli jakaa käytettyjä seksinukkeja ilmaiseksi!

09.02.2018 21:56

Seksinukkeja halvalla halajavien kannattaa suunnata katseensa seksinukkebordelleihin. Iso-Britannian ensimmäinen seksinukkebordelli lahjoittaa nukkeja ilmaiseksi pois muuton tieltä.

Tyne ja Wearissa sijaitseva Lovedoll UK sai naapureilta niin paljon valituksia, että se joutuu muuttamaan. Vuokranantaja Bizspace on vahvistanut, ettei se koe Lovedollin istuvan "yrityksen arvoihin". Realistisia seksinukkeja tuntitaksalla vuokraavan bordellin on nyt tyhjennettävä tilansa, eikä heillä ole paikkaa, mihin säilöä nuket. Niinpä se lahjoittaa silikoni-leidejä halukkaille asiakkaille. Tähän mennessä yli 33 000 arvosta nukkeja on annettu asiakkaille, jotka saapuivat outoon arpajaistilaisuuteen.

–  Aika, joka meille myönnettiin liiketilasta muuttoon, ei sallinut meidän järjestää kuljetuksia, varastointia ja uusia tiloja, sanoo yrityksen edustaja:

– Olemme tavanneet paljon ihmisiä, jotka sanovat, että he haluaisivat nuken, mutta heillä ei yksinkertaisesti ole siihen varaa, joten tämä on tapamme antaa takaisinpäin ja tukea asiakkaitamme... Lisäksi voimme näin levittää sanaa seksinukeista ja toivottavasti auttaa rikkomaan asiaan liittyvää tabua.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!