Hyppää pääsisältöön

Bionisen peniksen saanut mies pääsi harrastamaan seksiä 45-vuotiaana! "Se on naurettavan suuri" - katso video!

Mies, joka syntyi ilman penistä, on vihdoin päässyt harrastamaan seksiä 45-vuotiaana. Andrew Wardle sai "naurettavan suuren" bionisen peniksen kymmenen tuntia kestäneessä operaatiossa Lontoossa.

Wardle kärsi harvinaisesta syntymäviasta, jonka takia hänellä oli syntyessään kivekset, mutta ei penistä. Pitkän ja kalliin toimenpiteen jälkeen Andrew joutui kulkemaan kymmenen päivän ajan erektion kanssa, jonka jälkeen hänen oli odotettava seksiä vielä kuusi viikkoa. Nyt mies ja hänen tyttöystävänsä, Fedra Fabian, ovat enemmän kuin tyytyväisiä operaation lopputulokseen. 

– Yhtenä aamuna se vain tapahtui. Se oli mukavaa ja luonnollista, juuri sellaista kuin halusinkin, Andrew hehkuttaa ensimmäistä kertaansa.

Mies kiittää kirurgi David Ralphia siitä, että tämä antoi hänelle uuden mahdollisuuden. Andrew sanoo elämänsä olevan "jälleen raiteillaan" ja hän uskaltaa jo unelmoida lasten hankkimisesta Fedran kanssa.

– Odotan innolla uutta alkua. On kuin olisin selvinnyt sodasta ja nyt minun pitää vain parantua ja selvittää pääni, Andrew sanoo:

– Olen hämmästyttäville kirurgeilleni sen velkaa, että menen ja nautin elämästäni.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!