Hääyöhön odottaneet kertovat kokemuksistaan.

Avioliittoon seksiä odottaneet jakavat kokemuksensa: Neitsyyden menettäminen vei kolme päivää!

Hotnow | 26.04.2017 08:00

Jotkut odottavat avioliittoon saakka, ennen kuin he harrastavat seksiä. Vaikka nykyään yhä useampi löytää yhden yön juttuja deittisovellusten kautta, on nousussa myös päinvastainen trendi, jossa useat nuoret vannovat säästävänsä neitsyytensä aviopuolisolleen.

Toisille kyse on uskonnollisista syistä, kun taas jotkut pitävät ajatusta romanttisena. Nyt kolme oikeasti avioon saakka odottanutta henkilöä paljastaa, millainen kokemus todella oli.

– Mieheni ja minä olimme molemmat neitsyitä, kun menimme naimisiin. Menetimme neitsyytemme kolme päivää häiden jälkeen. Hääyönämme hän ei löytänyt oikeaa kulmaa päästäkseen sisään ja hän tuli ennenaikaisesti. Olin liian ujoa auttaakseni häntä ohjaamaan sen sisään... Sama toistui parina päivänä, kunnes, yhtenä päivänä, PAM. Se sattui sekunnin ajan ja toisessa sekunnissa se oli ohi, kertoo nainen nimimerkillä Ranucolo.

– Vaimoni ja minä olimme molemmat neitsyitä mennessämme naimisiin. Ensimmäistä kertaa on hauska muistella näin jälkeenpäin. En edes ehtinyt kunnolla hänen sisäänsä, ennen kuin purkauduin, mutta 15-20 minuutin kuluttua kokeilimme uudestaan paremmalla menestyksellä. Teimme sen ainakin vielä kerran sinä yönä, ja heti herättyämme panimme kuin puput. Sillä viikolla oli paljon seksiä, kuvailee mies nimimerkillä Openthread.

– Vaimoni ja minä odotimme avioliittoon. Ensimmäinen yö oli katastrofi. Koska hotellimme oli muuttanut huonettamme viime hetkellä, sisään käveli tuntemattomia ihmisiä meidän riisuutuessamme, koska hotelli oli unohtanut antaa heille toisen avaimen. Minulla kesti hetken aikaa saada erektio. En ollut erityisen hermostunut, mutta pikku kaverini oli vain ujo, ja vaimoni sanoi myöhemmin, ettei hän ollut edes huomannut koko asiaa. Kaadoin vahingossa pullollisen liukastetta keskelle sänkyä. Vaikka se oli täysi katastrofi, kykenimme nauramaan asialle ja meillä oli hauskaa, ja osaamme muistella iltaa hyvillä mielin, sanoo Poptartburner.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!