Hotnow
Katso videot!

Anna, 24, siivoaa tuntemattomien koteja alasti - asiakkaat toivovat vain puhtaita paikkoja ja juttukaveria: "Ensimmäinen kerta oli vapauttava!"

14.04.2018 14:31

Englantilainen yritys tarjoaa alastonta siivouspalvelua. Naturist Cleaners lähettää alastoman siivoojan kotiovellesi edulliseen 45 punnan (52 euron) tuntihintaan.

Laura Smith perusti yrityksen vuonna 2017 vastauksena "Iso-Britannian kiinnostukseen alastonta siivoamista kohtaan".

Yrityksen työntekijät suorittavat samoja kotiaskareita, kuin muutkin siivoojat, kuten imurointia ja vaatteiden silittämistä. Ainoa ero on, että kumihanskoja ja sisätossuja lukuun ottamatta siivoojat ovat täysin alasti. Yhtiöllä on lukuisia eri ikäisiä ja -kokoisia työntekijöitä.

Häveliäille asiakkaille Naturist Cleaners  tarjoaa myös vaatetettuja siivoajia. Asiakkaat saavat olla oman makunsa mukaan joko alasti tai vaatteet yllään. Asiakkaat eivät kuitenkaan saa koskettaa siivoajia, tai kuvata heitä.

– En ollut hermostunut, koska alastomuus ei jännitä minua. Etenkin ensimmäinen kerta oli vapauttava, sillä viihdyn hyvin alasti, sanoo 24-vuotias siivooja, Anna:

– Minua ei ole pyydetty tekemään mitään outoa. Yleensä he haluavat jutella kanssani. Ne ovat yleensä tavallisia keskusteluja, elämästä ja sen sellaisesta. Siinä ei ole mitään hämäräperäistä, se on mukavaa. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Vaatesuunnittelija Lalli Savolainen: Ostin Guccin kengät häälahjakseni!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!