Uusi mallisto on suunniteltu kookkaalle povelle.

Alusvaatebrändi Fleur du Mal valitsi kampanjakasvoksi pluskokoisen Precious Leen: "Juhlii seksuaalisuuttaan!"

28.10.2019 15:05

Ylellisistä pitsiluomuksistaan tunnettu alusvaatemerkki Fleur du Mal on lanseerannut ensimmäisen plusmallistonsa. Malliston kasvona toimii Precious Lee, joka tunnetaan ensimmäisenä Sports Illustratedin vuotuisen uimapukunumeron kantta koristaneena pluskoon mallina.

- Hyvät alusvaatteet voimaannuttavat minua ja saavat minut tuntemaan iloa naiseudestani. Ne saavat minun tuntemaan, että olen valmis mihin tahansa, kurvikas malli kommentoi New York Postin mukaan.

Alusvaatemerkin perustaja ja luova johtaja Jennifer Zuccarini kuvailee plusmallistoa "Fleur du Malin luonnolliseksi seuraavaksi askeleeksi". Hän lisää, että Lee ilmentää erinomaisesti brändin olemusta "juhlimalla omaa seksuaalisuuttaan ja naisellisuuttaan".

Lee pitää mallistoa merkittävänä edistysaskeleena muodin saralla.

- Haluan, etteivät minun kaltaiseni suuririntaiset naiset joudu tekemään kompromisseja... Tämä on valtava voitto pluskokoiselle yhteisölle. Tämä on ennenkuulumatonta ja tämä on vasta alkua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRECIOUS LEE (@preciousleexoxo) on

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!