fbq
"Älkää enää lähettäkö peniskuvia!" Korttiyhtiöltä tiukka viesti Twitterissä asiakkailleen - twiitti levisi räjähdysmäisesti! | Seiska
Hotnow
05.10.2018 21:21
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Turhan moni haluaa muistaa läheisiään kalukuvalla.
"Älkää enää lähettäkö peniskuvia!" Korttiyhtiöltä tiukka viesti Twitterissä asiakkailleen - twiitti levisi räjähdysmäisesti!
Hotnow
05.10.2018 21:21
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Britannialainen korttivalmistaja Moonpig rukoilee, että asiakkaat lakkaisivat tilaamasta omilla sukupuolielimillään varustettuja kortteja. Kustomoituja kortteja valmistava yhtiö ottaa mielellään vastaan henkilökohtaisia valokuvia syntymäpäivä-, valmistujais- tai joulukortteja varten. Yhtiö kuitenkin valitteli Twitterissä sitä, että yhä useampi asiakas lähettää heille kuvia omista sukuelimistään, toivoen niitä kortin kanteen.

– Olkaa kilttejä ja lopettakaa sukuelimien lähettäminen korttipalveluumme, sillä se on käyttöehtojemme vastaista, Moonpig kirjoitti Twitterissä.

Moonpigin käyttöehdoissa todetaan selvästi, että yritys ei salli pornografista tai loukkaavaa materiaalia yrityksen valmistamissa korteissa. Yrityksen huvittava pyyntö sai nopeasti huomiota ja poiki toinen toistaan hullumpia vastauksia.

– Isäni on hyvin pahoillaan, hänellä oli silloin rankkaa. Tiedän, ettei se ole mikään syy, yksi kommentoija tokaisi.

Toinen henkilö huomautti, että viesti saattavat kannustaa yhä useampia lähettämän tuhma valokuvia. Samalla hän toivoi Moonpigiltä visuaalisia esimerkkejä siitä, millaiset kuvat kuuluvat kieltolistalle.

– Valmistatteko pop up-kortteja? Ystävää varten kyselen, kolmas kirjoitti. 

Lähde: Mirror