Hyppää pääsisältöön
Siivoava mies.

Alaston siivoaminen ei ole ainoastaan naisille!

Alaston siivoaminen on kovassa nousussa etenkin Iso-Britanniassa. Kansalaiset voivat nykyään tilata kotiinsa siivoojan, joka hoitaa kotityöt ilman rihman kiertämää. Tähän mennessä mediassa on nähty lähinnä naisia, mutta alastomat siivouspalvelut eivät ole ainostaan kauniimman sukupuolen etuoikeus. Daniel Aitken on 26-vuotias entinen rakennusmies, joka työskentelee nykyään alastomana siivoojana.

Aitken aloitti alalla vasta pari viikkoa sitten, mutta töitä on riittänyt. 30 puntaa (34 euroa) tunnilta palveluistaan veloittava mies on suorastaan hukkunut siivouspyyntöihin sen jälkeen, kun hän julkaisi ilmoituksensa Facebookissa.

– Tiedän, että se on melkoisen erikoinen työ, mutta huomasin sopivan markkinaraon ja päätin tarttua tilaisuuteen, Daniel sanoo:

– Aloitin alastoman siivouspalveluni vasta kaksi viikkoa sitten, mutta uskon, että tässä on potentiaalia, koska olen ollut todella kiireinen.

Daniel toivoo, että uusi työ antaa hänelle mahdollisuuden laittaa säästöön tarpeeksi rahaa, jotta hän voisi muutaman vuoden kuluttua rakentaa itselleen talon. Mies, jonka asiakkaat ovat pääasiassa keski-ikäisiä miehiä ja naisia, vakuuttaa, ettei työ ole kiusallista.

– Minä vain saavun heidän talolleen mukanani pullo pesuainetta ja rikkaharja, otan vaatteeni pois ja aloitan vuoroni, hän selittää:

– Ei minua haittaa laittaa itseni likoon. Tuskinpa minulla on mitään sellaista, mitä he eivät olisi nähneet aiemmin.

Kosketusterapiaa

Daniel on myös kosketerapeutti. Hän koskettaa asiakkaitaan lisäpalveluna, joka maksaa 45 puntaa (51 euroa) tunnilta. Sen hän tekee täysissä pukeissa.

– Ammattihalimisen tavoite on tarjota toveruutta, hän sanoo:

– Palveluita ostavat sekä miehet että naiset. Olen oppinut paljon Brexitistä haliessani vanhempia miehiä.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!