Hyppää pääsisältöön
Sängystä ei kannata ampaista ylös heti seksin jälkeen.

Älä unohda jälkileikkiä!

Liian monelle orgasmi on seksin ainoa tavoite. Silti tutkimusten mukaan jopa 80 prosenttia heteronaisista jää seksissä toistuvasti ilman orgasmia. Koska tyytyväisyys on yksi tärkeimmistä tekijöistä terveen ja onnellisen seksielämän ylläpitämisessä, ei sitä, mitä ennen ja jälkeen orgasmin tapahtuu, kannata unohtaa. 

Esileikin tärkeydestä muistutetaan paljon, mutta aivan yhtä tärkeää on jälkileikki. Seksin jälkeinen rutiini auttaa osapuolia ylläpitämään läheisyyden tunnetta. Jos seksiä ajatellaan urheilusuorituksena, on esileikki lämmittelyä ja jälkileikki treenin jälkeinen venyttely.

1. Puhukaa

Keskustelkaa siitä, mistä erityisesti piditte seksissä. Tämä voi jopa innostaa teitä kokeilemaan ensi kerralla jotain uutta.

2. Suudelkaa

Suuteleminen unohtuu yllättävän usein hetken huumassa. Seksin jälkeen hitaille suudelmille on kuitenkin hyvin aikaa.

3. Kokeilkaa hierontaa

Aistillinen kosketus sopii niin esileikkiin kuin jälkileikkiin. Rauhallinen hieronta auttaa lihaksia ja mieltä rentoutumaan.

4. Ottakaa yhteinen suihku

Sen sijaan, että kumpikin odottaa omaa vuoroaan, suunnatkaa suihkuun yhdessä. Peskää toisenne ja vaihtakaa suukkoja; näin intiimi tunnelma pysyy yllä kauemmin.

5. Lukekaa

Romanttinen musiikki tai eroottinen kaunokirjallisuus ovat täydellisiä apuvälineitä jälkileikkiin, ja ne voivat antaa teille uusia ideoita seuraavaa kertaa varten.

Lähde: The Sun


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!