fbq
Hotnow
16.08.2018 21:59
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Parta voi hankaloittaa suuseksiä.
Ajele joka päivä ja kokeile 69-asentoa - ohjeet suuseksiin parrakkaalle miehelle!
Hotnow
16.08.2018 21:59
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

On tieteellisesti todettu, että miehekäs parta vetoaa naisiin. Valitettavasti kasvokarvoituksella on myös varjopuolensa. Miehillä on luonnollisesti 25 prosenttia paksumpi iho kuin useimmilla naisilla, joten sänki saattaa hangatessaan aiheuttaa punoitusta naisen hipiässä esimerkiksi suudellessa. Mikä pahempaa, parta saattaa aiheuttaa ärsyttää intiimialueiden herkkällä iholla suuseksin aikana. 

– Vulvan iho on hyvin herkkä ja altis ulkoiselle ärsytykselle, selittää naisten terveyteen erikoistunut tohtori Sherry A. Ross.

Miesten ei kuitenkaan tule käyttää tätä tekosyynä suuseksin välttelemiselle. Men's Health listasi ohjeet, joiden avulla suuseksi onnistuu myös parran kanssa. 

1. Ajele joka päivä, vaikka sinulla ei olisi partaa

Siloposket eivät pääse sen helpommalla kuin parrakkaat miehet, sillä tuore sänki ärsyttää ihoa kaikkein eniten. Jos et halua kumppanisi tuntevan kuin käyttäisit häneen hiekkapaperia, muista ajaa joka päivä.

2. Yritä 69-asentoa

Klitoriksen stimulointiin on olemassa monia erilaisia ​​tapoja. Naisen maatessa selällään, miehen leuka joutuu todennäköisemmin kosketuksiin emättimen kanssa. Tästä syystä 69 saattaa olla vaginaystävällisempi vaihtoehto. Miehen kannattaa antaa kumppanilleen nautintoa kielellä, pikemmin kuin huulilla, ja varoa hautaamasta leukaansa naisen jalkojen väliin. Myös sormet ja lelut ovat hyviä apuvälineitä suuseksiin.

3. Kokeile ja kuuntele

Jokainen nainen ja klitoris on erilainen. Jotkut naiset nauttivat klitoriksen suorasta stimulaatiosta, kun taas toisille se tunne on liian voimakas. Kun suuseksissä on mukana parta, voi kosketus olla helposti liian raju. Tällöin klitoris kannattaa peittää häpyhuulien suojaan, jotta se ei ole suorassa kosketuksessa huulien, tai etenkään parran kanssa. Lisäpisteitä saa mies, joka muistaa kysyä kumppaniltaan, millaisesta kosketuksesta tämä nauttii.

4. Huolehdi parrastasi

Mitä karkeampi parta, sitä suurammassa vaarassa naisen intiimialueet ovat. Metsämiehen partaa suosivan miehen kannattaakin nähdä hieman vaivaa partansa kunnossapitoon. Pehmentävä shampoo tai partaöljy auttavat pitämään karvoituksen pehmoisena.

5. Kokeile jotain muuta

Jos suuseksi tuntuu naisesta epämiellyttävältä, on hänen tyydyttämiseensä muitakin tapoja. G-pisteen stimuloiminen sormin tai lelun avulla tarjoaa klitorikselle ansaitun lepotauon. Myös seksiasento, jossa klitorista ei stimuloida, kuten doggy style, saattaa olla hyvä vaihtoehto siihen asti, kunnes vulva ehtinyt toipua.

Lähde: Men's Health