Aikuisviihteen supertähti Lana Rhoades on kovan koulun kasvatti: "Vankilaan joutuminen pelasti elämäni!"

Hotnow | 21.04.2020 21:22

Lana Rhoades on yksi maailman menestyneimmistä aikuisviihdenäyttelijöistä. Vasta 23-vuotias nainen on tällä hetkellä Pornhubin haetuin pornotähti. Lisäksi hänellä on yli 9 miljoona seuraajaa Instagramissa ja satoja tuhansia lisää muilla sosiaalisen median alustoilla.

Amerikkalaisen kaunottaren tie menestykseen on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin helppo. Daily Star-lehden mukaan Lanan ura sai alkunsa seksikkäänä tarjoilijana. Sitä ennen kaunotar oli jo ehtinyt käväistä nuorisovankilassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on

Haaveita tähteydestä

Lana, oikealta nimeltään Amara Maple, syntyi maaseudulla Illinoisin osavaltiossa. Hän rakasti esiintymistä jo pienestä saakka. Hän kävi näyttelytunneilla ja harrasti cheerleadingia. Nuorena tyttönä hänen tavoitteenaan oli jonakin päivänä ryhtyä esteettiseksi sairaanhoitajaksi, mutta aikuisviihdeteollisuuden vetovoima ei jättänyt häntä rauhaan.

– Kotiloni eivät olleet kummoiset. Hukutin itseni televisio-ohjelmiin ja elokuviin ja haaveilin. Törmäsin ohjelmaan nimeltä Girls Next Door of Playboy ja muistan katsoneeni sitä. Minulle kehkeytyi niistä tytöistä suorastaan pakkomielle. Minusta he olivat niin kauniita ja tyylikkäitä ja halusin olla isona yksi heistä, Lana muistelee lehden mukaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on

Mutkia matkaan

Lana ei ollut vielä ehtinyt valita urapolkuaan, kun hän ajautui hakoteille. Hän alkoi viettää aikaa väärien ihmisten seurassa ja se johti vaikeuksiin lain kanssa. 

– 16-vuotiaana minut lähetettiin vankilaan, Lana paljastaa. 

Hänelle langetettiin viiden vuoden vankeustuomio, mutta lopulta hän istui siitä vain vuoden. 

– En ole koskaan puhunut siitä, koska en ole siitä yhtään ylpeä. Häpeän sitä, että tein jotain laitonta, hän lisää.

Mutta vaikka Lana on "häpeää" nuorisovankilassa viettämäänsä aikaa, näkee hän kokemuksen positiivisena käännekohtana elämässään.

– Olin murrosiässä väärällä polulla. Vankilaan joutuminen todennäköisesti pelasti minun elämäni. Se opetti paljon ja teki minusta paremman ihmisen, joten en kadu sitä.

Tähti on syttynyt

Lana jätti koulun 16-vuotiaana ja aloitti työt Hootersia muistuttavassa Tilted Kit-ravintolassa, jonka myyntivaltti olivat seksikkäät tarjoilijat. Lana palveli asiakkaita minihameeseen ja polvisukkiin puketuneena. Täysi-ikäisyyden saavutettuaan hän muutti Kaliforniaan, jossa aikuisviihdeura otti nopeasti tuulta alleen. Lanan tavaramerkiksi muodostui "tuhma sisarpuolen" rooli ja pian hänellä oli miljoonia faneja ympäri maailmaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on

Vaikka nuoren naisen äiti oli aluksi huolissaan tyttärensä urasuunnitelmista, nyt Lana vakuuttaa vanhempiensa olevan hänestä "erittäin ylpeitä". Menestynyt tähtönen on onnistunut saavuttamaan taloudellisen itsenäisyyden varsin nuorena ja oman talonsakin hän osti jo 22-vuotiaana.

Tulevaisuuden näkymät

Pelkästään viime vuonna Lanan videoita katsottiin Pornhubissa 345 miljoonaa kertaa. Lana on kuitenkin onnistunut laajentamaan brändiään myös aikuisviihteen ulkopuolelle ja luomaan itselleen todellisen netti-imperiumin.

Nainen on nykyään menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja, jolla riittää tuottoisia sponsorisopimuksia. Hänellä on oma verkkokauppa, jossa myydään muun muassa pikkutuhmia t-paitoja. Hänen perustamalleen YouTube-kanavalle kertyi nopeasti satoja tuhasia tilaajia. Tulevaisuudessa Lana aikookin panostaa brändinsä kehittämiseen erityisesti sosiaalisessa mediassa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on

Lähde: Daily StarInstagram

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!