Hotnow

Ai mikä? Cockfishing on nettideittailun uusin ikävä ilmiö - tästä on kyse!

03.10.2019 12:05

Cockfishing on uusin oman nimen saanut ilmiö nettideittailun maailmassa. Catfishing on jo kaikille tuttu, mutta viime kuukausina sosiaalisessa mediassa on alettu puhua sen lieveilmiöstä, johon syyllistyvät yksinomaan miehet.

Liian iso ollakseen totta

Myös cockfishingillä tarkoitetaan väärien tietojen antamista itsestään verkossa. Siinä missä catfish luo verkossa itselleen kokonaisen valehenkilöllisyyden, cockfish valehtelee yhdestä tietystä yksityiskohdasta, eli peniksensä koosta.

Lukuisat miehet hyödyntävätkin nykyään kuvankäsittelyohjelmia muokatakseen kalukuviaan niin, että penis vaikuttaa todellista suuremmalta. Myös uusi ovelat kuvakulmat ja kalansilmäobjektiivit ovat käteviä apuvälineitä cockfishingiä harjoittaville.

Katso tarkkaan

Onneksi cockfishin voi usein  tunnistaa tarkastelemalla kuvaa lähemmin. Kuvakäsittely jättää monesti jälkeensä epäilyttäviä vääristymiä, kuten sumennettuja kohtia tai mutkalle menneitä taustoja. Lisäksi kuvissa kannattaa kiinnittää huomiota mahdollisiin optisiin illuusioihin. Miesten puolestaan olisi syytä muistaa, että tutkimusten mukaan naiset pitävät eniten juuri keskivertopeniksestä.

Lähde: The Sun

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!