Ai kamala! Miesstripparin tanko hajosi kesken esityksen ja osui yleisössä olleeseen seniorinaiseen!

Hotnow | 02.03.2020 11:02

Isoäiti sai enemmän kuin osasi odottaa miesstrippariryhmä Dreamboysin esitykseltä. Kun palomieheksi pukeutunut strippari hyppäsi tangolle, sen kiinnitykset pettivät. Tanko osui 75-vuotiaaseen naiseen, joka oli yleisössä lapsenlapsensa polttariseurueen kanssa. 

Onnettomuuden tapahtuessa Lewis Riches, 32, oli vasta aloittelemassa esitystään For Your Eyes Only-klubilla Lontoossa. Kuusimetrinen tanko kaatui iäkkään naisen päälle, tyrmäten hänet.

- He molemmat makasivat lattialla liikkumatta. Se oli kamalaa, koska he näyttivät kuolleilta. Moni yleisön jäsen oli kyynelissä, silminnäkijä kuvaili Metro UK:lle.

Lähteen mukaan ensihoitajien oli defibrilloitava loukkaantunut nainen. Potilaalle laitettiin niskatuki ja hänet vietiin sairaalaan, jossa häntä hoidettiin pään alueen vamman ja aivotärähdyksen vuoksi. 

Tanssikielto

Riches, joka vetää heikossa asemassa oleville lapsille suunnattua tanssiakatemiaa, mursi jalkansa kahdesta kohtaa. Lääkärien mukaan hän saattaa joutua laittamaan palomiehen kypärän hyllylle jopa puoleksi vuodeksi. Riches kertoi aikovansa lähettää samassa sairaalassa toipuvalle naiselle suuren kukkakimpun.

– Lewis on niin ihana kaveri. Hän on niin suloinen ja hän oli itkuinen tämän kaiken takia. Hänen ainoa huolenaiheensa oli, onko nainen kunnossa, kommentoi Dreamboysin edustaja Kirsty Shaw-Rayner.

Dreamboys on ilmoittanut harkitsevansa oikeustoimia klubia vastaan.

Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!