Hotnow

83-vuotias mummo bloggaa seksistä: "Meillä on paljon aikaa hyväilylle!"

22.01.2019 12:26

Kenelläpä ei nykyään olisi blogia? 83-vuotias Joyce Williams, joka tunnetaan netissä nimellä Grandma Williams, ei ole mikään poikkeus. Glasgow'ssa, Skotlannissa asuva isoäiti kirjoittaa erittäin suosittua blogia, jossa hän puhuu muun muassa seksistä.

Williams keksi bloggaamisen kaksi vuotta sitten. Blogging for Beginners-kurssi opetti hänelle blogin perustamisen ja ylläpidon salat. Nykyään hän kirjoittaa Grandma Williams-blogissa kaikesta, mitä iäkkään naisen elämään kuuluu. Jotkut kirjoitukset käsittelevät eläkkeeseen liittyviä asioita, mutta eniten huomiota ovat saaneet Williamsin kirjoitukset seksistä. Joyce tietää asian yllättäneen, jopa järkyttäneen monia. Niin kävi myös hänen blogikurssillaan.

– Stereotyyppinen kuva vanhuudeksesta istuskelemassa tyhjänpanttina on vain väärä, hän sanoo:

– He eivät voi kuvitellakaan, että 70-vuotiaat, ja jopa 80-vuotiaat harrastaisivat seksiä.

Joyce on kirjoittanut aiheesta useampiakin blogiteksejä. Hänen mukaansa seksi kypsällä iällä on "aistillisempaa", koska siihen liittyy "paljon vähemmän akrobatiaa ja työntämistä":

– Meillä on aikaa, paljon aikaa hyväilylle, silittelylle ja sille, että annamme toisillemme nautintoa. 

Seksilelusuosituksia ja hierontaöljyä

Yksi hänen kirjoituksistaan keskittyy vanhusten seksileluihin. Joyce sanoo, että lelut ovat oivia työkaluja iäkkäillekin ihmisille ja jakaa lukijoille myös henkilökohtaisia suosituksiaan. Joycen mukaan jokaiseen talouteen tulisi kuulua värähtelevän hierontalaite, joka tuo "iloa" niin naisille kuin miehille. Hän myös suosittelee iäkkäämpiä lukijoita kokeilemaan hierontaöljyjä, 

– On erittäin miellyttävää, kun tähän reseptiin lisätään jotain ylimääräistä. Kuulostaa ruoanlaittokurssilta, mutta ehdottomasti tärkein aineosa on öljy, hierontaöljy, Joyce kirjoittaa:

– Sitä on ihana käyttää vanhemmalla iholla. Ja onko mikään mukavampaa kuin yhteinen hieronta esileikkinä?

Grandma Williams osoittautui välittömäksi menestykseksi ja se keräsi tuhansia lukijoita. Blogi on ollut niin suosittu, että vuonna 2018 Joyce sai kutsun UK Blogger Awards-palkintotapahtumaan. Joycen kirjoituksia voi lukea osoitteessa GrandmaWilliams.com.

Lähde: MirrorGrandmaWilliams.com

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!