Hotnow

8 syytä, miksi naiset rakastavat suihinottoja!

07.06.2017 21:25

Kaikki haluavat tyydyttää kumppaninsa sängyssä, mutta usein suuseksi koetaan pikemminkin työksi kuin huviksi. Vaikka miehet ovat oppineet pornosta, että naiset rakastavat suihinottoja, tositilanteessa heistä jokainen on miettinyt, mitä nainen todella hommasta ajattelee. On totta, että osa naisista ei pidä suuseksin antamisesta, kun taas toiset todella nauttivat siitä. Jälkimmäiset kertovat Men's Health -lehdelle, miksi. Tässä kooste kommenteista:

Pidän voihkimisesta

– Voihkiminen. Ei ole mitään, siis mitään, parempaa, kuin miehen aito voihkiminen.

Helpompaa kuin yhdyntä

– On kiva tehdä hänet onnelliseksi silloin, kun en ole oikealla tuulella kuumaan ja hikiseen seksiin. Plus, jälkeenpäin ei ole siivottavaa.

Haluan vähentää hänen stressiään

– Tunnen olevani vallassa. Ja mikä tärkeämpää, rakastan miellyttää häntä. Poikaystäväni tekee 65-70 tunnin työviikkoja fyysisessä työssä. Kotiin tullessaan hän on uupunut. Hän syö illallisen ja pelaa koneella 30-45 minuuttia ja raahautuu sänkyyn. Hän tekee sen, jotta minun ei tarvitse käydä töissä, kun opiskelen. Joten muutaman kerran viikossa hän saa suihinoton. Hän on liian väsynyt seksiin, mutta suihinotto rentouttaa hänet, auttaa häntä nukkumaan paremmin, ja pitää stressin kurissa.

Hän ansaitsee hemmottelua

– Aviomieheni on maailman uskomattomin mies ja isä. Hän kantaa tytärtään kantoliinassa, jotta tyttö olisi yhtä kiintynyt häneen, kuin minuun. Hän vie lapsen alakertaan aamuisin muutaman kerran kuussa, jotta minä saisin nukkua puoli tuntia enemmän. Hän tiskaa ja pyykkää, kun minä imetän, jotta voimme viettää aikaa yhdessä tyttäremme mentyä nukkumaan... Tyttäreni synnytys kesti kolme päivää ja päättyi hätäsektioon. Sain infektion ja sepsiksen. Mieheni ei koskaan poistunut rinnaltani... Mieheni saa suihinottoja, koska hän ansaitsee hemmottelun. Jos mieheni kykenisi saamaan moninkertaisia orgasmeja, antaisin hänelle suuseksiä joka päivä, useitakin kertoja päivässä.

Nautin vallantunteesta

– Naisena joudun aina tuntemaan, että olen fyysisesti ympärilläni olevia miehiä heikompi. Minusta on mukava tietää, että minulla on voima kontrolloida, millaista mielihyvää tai kipua he tuntevat.

Se on seksikästä ja hauskaa

– Varmaankin samasta syystä, kuin miehet nauttivat suuseksin antamisesta. Se on seksikästä ja hauskaa.

Ei tehdä tästä nyt numeroa

– En ymmärrä koko kysymystä. Se on sama kuin kysyisi: ”Miksi ihmiset pitävät uimisesta?” Yleensä ihmiset tekevät asioita, joista he pitävät, tai he tekevät niitä henkilölle, ketä he rakastavat. Suihinotto ei ole niin omituinen ja kuvottava asia, että siitä pitäisi kirjoittaa motivaatiopuheita.

Vastavuoroisuus kunniaan

– Uskon vakaasti vastavuoroisuuteen seksissä. Pidän siitä, että minulle annetaan suuseksiä, enkä tapailisi tai harrastaisi seksiä sellaisen henkilön kanssa, joka ei sitä tee. Siitä syystä olisi mielestäni hullua, jos itse arkailisin suihinottoa.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!