8 salaisuutta suuseksistä, joita miehet eivät sano ääneen!

Hotnow | 30.06.2017 21:31

Ei ole suurikaan salaisuus, että valtaosa miehistä pitää suuseksistä. Naisille tulisi kuitenkin yllätyksenä, miten monta ajatusta miehet ovat omistaneet asialle. Monia niistä miehet eivät edes kehtaa kertoa kumppanilleen.

Cosmopolitan listasi kahdeksan salaisuutta suihinotosta, jotka miehet pitävät omana tietonaan.

1. Hän saattaa pitää siitä enemmän kuin seksistä. Miehet nauttivat, kun he saavat kerrankin maata selällään, ja antaa jonkun muun tehdä kaikki työt. Todennäköisesti mies kuitenkin pitää tämän tiedon itsellään, jotta kumppani ei loukkaa tunteitaan.

2. Hän olisi voinut tulla nopeammin. Hän pitkittää nautintoa tahallaan, koska suihinotto tuntuu niin hyvältä. Hän haluaa olla itsekäs, mutta tuskin uskaltaa myöntää asiaa naiselle, joka joutuu tekemään ylitöitä alakerrassa.

3. Jokainen mies on joskus fantasioinut siitä, että hän saisi suuseksiä samalla, kun hän lojuu sohvalla TV:tä katsellen.

4. Sinä olet todennäköisesti satuttanut häntä hampaillasi. Kunhan penis on vielä kiinni omistajassaan, pitää hän kuitenkin luultavasti suunsa kiinni, sillä hän ei halua vaarantaa suuseksin ennenaikaista päättymistä.

5. Saisit hänet suostumaan mihin tahansa suuseksin aikana. Tarvitsetko palvelusta? Haluatko voittaa riidan? Tuo asia esiin suihinoton aikana ja mahdollisuutesi ovat paremmat kuin koskaan. Hän vastannee myöntävästi lähes kaikkeen, koska hänen aivonsa keskittyvät parhaillaan vain ja ainoastaan yhteen asiaan.

6. Pitääkö hän kiinni hiuksistasi? Ajattelitko hänen olevan herrasmies, joka haluaa suojata hiuksiasi sotkulta H-hetkellä? Väärin. Hän haluaa hiuksesi pois tieltä, jotta hän saa katsella, mitä sinä teet hänelle.

7. Hän luultavasti toivoo, että muistat myös hänen kiveksensä. Ei paineita, mutta hän tuskin vastustaisi hellää puristelua.

8. Ei ole olemassa huonoa suuseksiä. Ellei hän tarvitse jälkikäteen lääkäriä, on kyseessä hyvä suihinotto.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!