fbq
Hotnow
31.07.2017 21:55
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kahvi tekee hyvää erektiolle.
7 päivittäistä tapaa parantaa erektiota - muistitko harjata hampaasi?
Hotnow
31.07.2017 21:55
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Onko sinulla tänä iltana tärkeät treffit tiedossa? Monelle miehelle seksi tuottaa suorituspaineita, ja erektiohäiriöissä onkin monesti kyse pikemmin psyykkisistä, kuin fyysisistä tekijöistä. Molempiin voi kuitenkin vaikuttaa omilla, päivittäisillä teoilla.

Men's Health listasi 7 päivittäistä tekoa, jotka parantavat toimivan erektion todennäköisyyksiä illalla.

1. Juo kahvia

Texasissa tehdyn tutkimuksen mukaan kahvia juovat miehet kärsivät epätodennäköisemmin erektiohäiriöistä. Kaksi tai kolme kuppia päivässä edistää toimivaa erektiota illalla. Kahvin omainaisuudet ovat samankaltaiset kuin Viagralla, sillä stimulantti vilkastuttaa verenkiertoa.

2. Hikoile

Liikunta on hyväksi niin terveydelle kuin erektioille. Säännöllinen liikunta pitää verenkierron, ja näin ollen myös erektiot, virkeänä.

3. Syö marjoja

Marjat, omenat, päärynät ja appelsiinit sisältävät flavonoideja, jotka parantavat verenkiertoa. Iso-Britanniassa tehdyssä tutkimuksessa miehet, jotka söivät näitä vähintään kolme annosta viikossa, pienensivät erektiohäiriöiden riskiään 19 prosenttia.

4. Lopeta tupakointi

Kaikki, mikä on hyväksi sydämelle, on hyväksi myös erektioille. Niin myös tupakoinnin lopettaminen. Jo yksikin päivä ilman tupakkaa on hyväksi erektiolle, sillä nikotiinin poistuminen kehosta auttaa peniksen verisuonia laajenemaan tehokkaammin.

5. Rentoudu

Stressi on pahinta myrkkyä seksille. Stressihormonit tekevät hallaa erektiolle, minkä lisäksi muut huolet estävät sinua keskittymään kumppaniisi.

6. Unohda yömyssy

Muutama drinkki saattaa tuoda rohkeutta makuuhuoneeseen, mutta erektiolle alkoholi ei tee hyvää. Alkoholi nimittäin häiritsee erektioon tarvittavia hermotoimintoja. 

7. Harjaa hampaat

Yllättävää kyllä, suuhygienia vaikuttaa myös vyön alle. Ieansairauksien kanssa painivat miehet kärsivät erektiohäiriöistä kaksi kertaa todennäköisemmin, kuin miehet, joilla on terveet ikenet. 

Lähde: Men's Health

Tilaa Seiskan uutiskirje! »