Miehet kertovat noloimmista erektioistaan.

7 noloa tilannetta, joissa erektio on päässyt yllättämään!

28.01.2018 08:19

Useimmilla miehillä lienee kerrottavanaan tarina kiusallisesta tilanteesta, jolloin erektio on iskenyt väärällä hetkellä. Nyt, tuoreen Reddit-ketjun ansiosta, lukuisat miehet ovat innostuneet jakamaan omansa julkisesti. Men's Health listasi niistä seitsemän pahinta.

LUE MYÖS: Näin miehet säilyttävät erektionsa pornossa - tiedätkö nämä kaikki kikat ja keinot?

1. Hautajaisissa

– Kirkossa setäni hautajaisissa, kirjoitti Junkrecked.

2. Sairaalan leikkauspöydällä

– Leikkauspöydällä matkalla kirurgiseen toimenpiteeseen, paljasi Really_Quite_Boring.

3. Kirkossa

– Ripittäytymiseen jonottaessa. Katolinen koulu, miten ihanaa aikaa se olikaan, muisteli Studer391.

4. Bussissa

– Joka päivä koulun jälkeen, odotin samalla bussipysäkillä ja matkustin samalla bussilla kotiin. Bussipysäkki oli kadun toisella puolella ilmailu- ja avaruusalan rakennuksesta ja ydinvoimalarakennuksen edessä. Jostain syystä sain aina sykkivän erektion siinä paikassa huolimatta siitä, että alueella oli vähemmän naisia suhteessa miehiin, kuin missään muualla, kertoi Eli_The_D yliopistoajoiltaan.

LUE MYÖS: 7 päivittäistä tapaa parantaa erektiota - muistitko harjata hampaasi?

5. Aamuerektio tikkien kanssa

– Sängyssäni. Miksi, te kysytte. Tämä ei ole niinkään tarina siitä "missä", kuin siitä "miten". Minut ympärileikattiin aikuisiällä... Kuukausi, jonka aikana minulla oli tikit alakerrassa, ei ollut hauska... On hyvin harvoja asioita, jotka ovat kamalampia, kuin se tunne, kun heräät peniksen tikkien repeämiseen, koska on aamu ja olet kovana, kertoi Hastur_83.

6. Salin uima-altaassa

– Olin uima-altaassa salilla.. Olin alasti, vesi oli jäätävää, mutta jostain syystä se herätteli veitikkani. Olin liian kylmissäni pysyäkseni altaassa, mutta liian häpeissäni noustakseni pois, kuvaili MeOulSegosha.

7. Lennolla

– Lentokoneessa. Olin menossa tapaamaan exääni ja vanhat kaverit antoivat minulle sinisiä pillereitä, jotta meillä olisi hauskaa. Turvatarkastuksessa menin paniikkiin ja otin niitä neljä. Sekopäisin osa tarinaa on, että istuin kahden naisen välissä ja sain kaikki mahdolliset sivuvaikutukset. Vietin neljä tuntia koneessa valtavan erektion, päänsäryn ja tukkoisen nenän kanssa. Join neljä olutta rauhoittaakseni hermojani. Puolivälissä minulle tuli pissahätä, mutta en uskaltanut nousta ylös, koska en halunnut puhkaista keneltäkään silmää, kuvaili RawdogginYourMom.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!