Katso videot!

60-vuotias tuntee olevansa seksikkäämpi kuin koskaan: Tapailee puolta nuorempia miehiä!

Hotnow | 31.01.2019 16:31

Ohiosta kotoisin oleva Clayton Paterson löysi kehonrakennuksen vuonna 2017. Nyt, 60-vuotiaana, hän kokee olevansa seksikkäämpi kuin koskaan. Siksi hän onkin innostunut tapailemaan itseään huomattavasti nuorempia miehiä.

Vuonna 2015 kaapista tulleella Claytonilla on neljä lasta, Jacob, 33, Nathaniel, 32, Anne, 30, ja Luke, 23. Urheilun löydettyään Clayton pysyy nuorten tahdissa.

– Tiedän, että lasteni ystävät ovat vaikuttuneita kunnostani ja haluaisin ajatella, että sulaudun kolmikymppisten joukkoon hyvin. Rehellisesti sanottuna en huomaa eroa, hän sanoo:

– En halua kuulostaa omahyväiseltä, mutta tiedän, että onnistunut säilyttämään parikymmpisen kehon, ainakin kaulasta alaspäin.

Seksipositiivinen henkilö

Virtaa riittää myös nuoremmille miehille. Clayton tapailee usein lastensa ikäisiä miehiä, joista nuorimmat ovat olleet parikymppisiä.

– Olen eläkeiässä, mutta olen onnistunut säilyttämään elämänlaatuni, terveyteni ja fyysisen kuntoni, sekä seksielämäni. En näe mitään syytä hidastaa, hän jatkaa:

– Tunnen oloni seksikkääksi ja itsevarmaksi ja muiden reaktiot ovat olleet erittäin myönteisiä. Haluan ajatella olevani hyvin seksipositiivinen henkilö. Olen tapaillut miehiä, jotka ovat vaikuttuneita, eivätkä he ole olleet uskoa, että olen 60-vuotias.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Vuokra- ja ruokarahat tiukassa! Marianne Kiukkonen elämästään yh-äitinä: Kadun, etten ollut enemmän läsnä poikani elämässä

Katso video!

Huutokauppakeisarin suosikkimyyjä Mersu-Matti: ”Aki Palsanmäki himoitsee aarteitani” – katso video huikeasta kokoelmasta

Katso video!

Tara Koivukoski eli vuosia suhdehelvetissä: Viimeinen pahoinpitely oli tappaa

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!