Skip to main content
Silmälasitkin voivat olla fetissi.

6 yllättävää asiaa, joista ihmiset kiihottuvat!

Jotkut fetissit ovat varsin yleisiä. Esimerkiksi BDSM ja jalkafetissi ovat jo kaikille tuttuja. Seksityöntekijät saavat kuitenkin kohdata työssään huomattavasti erikoisempia seksuaalisia mieltymyksiä, joista moni ei ole koskaan kuullutkaan. Ammattilaiset jakoivat kuusi yllättävää asiaa, joista jotkut heidän asiakkaansa kiihottuvat.

1. Kiristys

Jotkut miehet haluavat tehdä nöyryyttäviä asioita, kuten syödä koiranruokaa lattialla, ja vieläpä kameran edessä. Sitten, osana leikkiä, seksityöläisen tulee käyttää videomateriaalia kiristääkseen asiakkaalta rahaa. Usein asiakkaat ovat kuuluisia, tai merkittävässä asemassa työskenteleviä miehiä. He haluavat, että seksityöläinen lähettää yksityisen kopion videosta vaikkapa sähköpostitse, ja uhkaa julkistaa videon, ellei hänelle lähetetä rahaa.

2. Sukuelinten kidutus

Jotkut asiakkaat haluavat, että heidän sukupuolielimiään kidutetaan. He makaavat avuttomina sänkyyn sidottuna, samalla kun seksityöläinen vääntää hänen kiveksiään tai työntää neuloja hänen penikseensä.

3. Piereskely

Ilmeisesti ammattilaiset saavat paljon yhteydenottoja, joissa miehet pyytävät naisia pieraisemaan naamalleen. Jostain syystä he olettavat, että sen voi tehdä käskystä.

4. Silmälasit

Silmälasifetissin takana on ajatus teräsmiesmäisestä muodonmuutoksesta. Silmälaseihin pukeutuneen nörtin sisältä paljastuukin komea sankari.

5. Älykkyys

Jos olet yksi niitä, jotka sanovat, että älykkyys on kiihottavaa, saattaa sinulla olla fetissi. Fetlifen listauksen mukaan "älykkyys" on 56. suosituin fetissi.

6. Aktirastia

Aktirastia tarkoittaa kiihottumista auringonvalosta. Fetissiä on tietysti hieman hankala päästä toteuttamaan esimerkiksi Suomessa.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!