fbq
Hotnow
09.03.2018 21:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Naisen orgasmi voi olla mutkikas.
5 tapaa pelastaa orgasmi!
Hotnow
09.03.2018 21:03
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Naisen orgasmi on monimutkainen asia. Sen saavuttaminen vaatii tarkkaa ja huolellista työtä, ja pienikin häiriötekijä voi romuttaa huolella valmistellun kliimaksin.

– Yleisin syy siihen, että naiset pääsevät lähelle orgasmia, mutta sitten menettävät sen, on pelko kontrollin menettämisestä, sanoo gynekologian kliininen apulaisprofessori Leah Millheiser tanfordin yliopistosta:

– Tyypillisesti ongelma on pikemmin psyykkinen kuin fyysinen. Useimmat naiset eivät edes tiedosta tekevänsä niin. 

LUE: Naisilla on kolme eri orgasmimallia - tunnistatko nämä?!

Women's Health listasi viisi tapaa pelastaa pakeneva orgasmi.

1. Fantasioi

Olet orgasmin kynnyksellä, kun mieleesi muistuu työsähköposti, joka sinun piti lähettää. Heti, kun huomaat tunnelman latistuvan, keskitä ajatuksesi kuumaan fantasiaan. Keskity ainoastaan siihen, mikä sinua kiihottaa ja yritä sulkea kaikki muu mielestäsi.

2. Kokeile meditatiivista masturbaatiota

Seksi ja itsetyydytys ovat itsessään ikään kuin meditaatiota. Niiden on tarkoitus rentouttaa sinua ja tyhjentää mielesi. Monella on kuitenkin vaikeuksia keskittyä itse asiaan ilman, että ajatukset harhailevat töihin ja kodin askareisiin. Meditatiivinen masturbaatio auttaa sinua keskittymään kehoosi. Seuraavan kerran kun masturboit, keskity hetkeen ja kiinnitä huomiota jokaiseen tuntemukseesi. Lisäpisteitä saat, kun luot meditatiivisen ympäristön himmeällä valaistuksella ja tuoksukynttilöillä.

LUE LISÄÄ: Uusi pornovideovillitys leviää - katso! Orgasmi on nyt mahdollinen ilman kosketusta - eroottisista hypnoosivideoista supersuosittuja!

3. Hanki lelu

Tehokas seksilelu pelastaa sooloseksin silloin, kun mikään muu ei auta. Hanki lelu, joka vastaa juuri sinun tarpeisiisi. Esimerkiksi klitorista stimuloiva laite auttaa montaa naista pääsemään hekuman huipulle ennätysajassa.

4. Kokeile jotain uutta

Jokainen tietää itse parhaiten, millaisesta kosketuksesta pitää. Vaikka tämä on tietenkin hyvä asia, saattaa sooloseksi alkaa noudattaa samaa kaavaa, jolloin siitä tulee helposti yksitoikkoista. Silloin on aika kokeilla jotain uutta. Uuden asennon tai erilaisen kosketuksen kokeileminen voi saada ihmeitä aikaan.

5. Puhu asiasta

Jos ongelma on toistuva, kannattaa asiasta puhua ammattilaiselle. Kognitiivinen käyttäytymisterapia tai seksiterapia auttavat sinua pääsemään ongelman ytimeen. Perimmäisten syiden selvittäminen on ensimmäinen askel ongelman selättämisessä.

Lähde: Women's Health