Hotnow

42-vuotiaalla "Sperminaattori"-Arilla on 29 lasta 24 eri naisen kanssa! "Naiset ovat minulle ikuisesti kiitollisia"

11.11.2017 19:34

Good Morning Britain-ohjelmassa haastateltiin tällä viikolla "Sperminaattoriksi" itseään kutsuvaa miestä. 42-vuotiaalla Ari Nagelilla on jo 29 lasta 24 eri naisen kanssa.

Professorina työskentelevä mies myönsi ohjelman juontajille, Susanna Reidille ja Piers Morganille, että hänen elämäntapansa poikkeaa tavanomaisesta. Nagelin lapset eivät kuitenkaan ole peräisin satunnaisista yhden yön juttuja, vaan hän tarjoaa siemennestettään naisille, jotka haluavat saada lapsia. 

– Monet ihmiset ajattelevat, että olen hyypiö. Nämä ihmiset eivät kuitenkaan ole koskaan tavanneet minua. He eivät ole koskaan tavanneet näitä äitejä, eivätkä etenkään heidän lapsiaan. Jos kuuntelet heidän tarinoitaan ja näet pyynnöt, joita saan päivittäin, on todella vaikeaa sanoa ei, Nagel selitti:

– Mikä siinä on niin omituista? Kaksi aikuista ihmistä perustaa perheen täydessä suostumuksessa. Autan näitä naisia ​​kasvattamaan heidän perhettään ja he ovat siitä ikuisesti kiitollisia.

Naiset valitsevat itse menetelmän, joilla heidät hedelmöitetään. Valtaosa naisista valitsee keinohedelmöityksen, mutta jotkut turvautuvat myös perinteiseen menetelmään. Ari myönsi muun muassa harrastaneensa seksiä lasta halunneen lesbopariskunnan kanssa.

– Se on ehdottomasti yksi tämän homman eduista, mies totesi:

– Mutta se ei ole syy, miksi teen tätä. Suurin osa valitsee eri menetelmän, eli yleensä siihen kuuluu steriili kuppi tai klinikka. 

Viisi naista on vaatinut Arilta jälkikäteen taloudellista tukea lastenkasvatukseen. Mies on maksanut vaaditut summat, vaikka se sotii osapuolten allekirjoittamaa sopimusta vastaan.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Eino Grönin mainiot juhannusherkut!

Idols-Petri ei v-sanoja säästele!

Katso kuva!

Sairaanhoitajan vulva-hengityssuojain levittää iloa!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!