30-vuotias nainen jätti työnsä omistautuakseen miehensä palvelemiseen: "Tämä on unelmaelämääni!"

Hotnow | 03.10.2019 16:05

Kun Katrina Holte, 30, meni naimisiin, jätti hän modernin naisen elämän taakseen. Nykyään hän elää 50-luvun kotirouvan arkea ja keskittyy palvelemaan aviomiestään, 28-vuotiasta Larsia.

Täysi palvelu

Katrina nousee joka aamu kello 6.30 asettaakseen miehensä työvaatteet valmiiksi esille. Sitten hän menee alakertaan ja valmistaa miehelleen aamiaisen ja pakkaa tälle lounaan mukaan. Sen jälkeen Katrina laittautuu kauniiksi. Sitten hän viettää päivän siivoten, pyykkiä pesten ja vaatteita silittäen, kunnes hänen on aika valmistaa miehelleen illallinen. 

- Siinä riittää paljon työtä. Tiskaan astioita, pesen ja silitän vaatteita, mutta rakastan sitä ja aviomiehestäni huolehtiminen tekee minut todella onnelliseksi, Katrina kertoo Mirror-lehdessä.

Kun Lars saapuu kotiin, on 50-luvun reseptejä noudattaen valmistettu illallinen katettuna. Jos ruoka on vielä puolitiessä, tarjoilee Katrina miehelleen välipalalautasen, jossa on juustojaa, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä.

- Hän näyttää väsyneeltä tullessaan töistä, ja katettu ja koristeltu pöytä kynttilöineen saa hänet rentoutumaan. Näin hän on onnellinen illalla. Mielestäni mies tarvitsee vaimon, joka saa hänet tuntemaan välillä olonsa hemmotelluksi.

cc

Ura jäi

Katrina työskenteli aiemmin hektisessä työssä palkkahallinnon osastolla, mutta päätti luopua urastaan naimisiin mentyään. Hän sanoo aina tunteneensa, että hän on syntynyt väärälle vuosikymmenelle.

- Koen, että elän nyt niin kuin olen aina halunnut. Tämä on unelmaelämääni ja mieheni jakaa näkemykseni. Minulla on vanhanaikaiset arvot liittyen kotirouvana oloon, perheestäsi huolehtimiseen ja kodin siistinä pitämiseen.

Retroa

1950-luvun ihannointi ei rajoitu pelkästään hänen arvomaailmaansa. Hän pukeutuu ainoastaan retromekkoihin ja parin yhteinen koti on sisustettu kokonaan vintage-huonekaluilla.

Illallisen jälkeen pari pelaa lautapelejä, tai katsoo televisiosta I Love Lucyn ja The Donna Reed Show'n kaltaisia vanhoja ohjelmia. Katrina kieltäytyy kuuntelemasta modernia musiikkia ja nauttii sen sijaan Frank Sinatran ja Doris Dayn kappaleista, joita hän kuuntelee vinyylisoittimellaan. 

Katrina painottaa, että hänen elämäntapansa on hänen oma valintansa, eikä sillä ole mitään tekemistä miehensä kanssa.

- Hän ei  ole koskaan ole odottanut tätä minulta, se oli täysin minun valintani. Se on ollut unelmani pikkutytöstä lähtien. Tavallaan Lars palvelee minua... koska hän tekee pitkää päivää tehdäkseen unelmistani totta ja minä niinpä yritän tehdä hänen unelmistaan totta. Se on tasavertainen kumppanuus.

Hänen mukaansa Lars on kiltein mahdollinen mies, joka ei yritä käskyttää vaimoaan.

- En todellakaan ole mikään sorrettu nainen.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!