Katso kuvat!
Paris Herms

27-vuotias Paris on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja kauneusoperaatioihin: superjösses, mitkä jättirinnat – kuvat!

14.06.2018 17:01

Saksalainen Paris Herms on muokannut ulkonäköään rankalla kädellä.

KATSO MYÖS: JESTAS, MIKÄ ILMESTYS! KAUNEUSTUBETTAJA HENRY HARJUSOLAN KESKIVARTALOSTA SIIRRETTIIN ESPANJASSA NELJÄ LITRAA RASVAA PAKAROIHIN - KATSO!

27-vuotias Paris on käyttänyt yli 40 000 euroa näyttääkseen elävältä Barbie-nukelta. Hänen kasvoihinsa on laitettu täyteaineita, lisäksi Parisin nenää on operoitu ja hänen rintojaan on suurennettu kolme kertaa. Nyt rinnat ovat kokoa 80L.

− Aloin pohtia kauneusleikkauksiin menemistä jo nuorena. Minua kiusattiin ja pilkattiin, enkä tuntenut olevani kaunis, Paris kertoi Hooked on the Look -ohjelmassa.

 

Isoäiti auttoi rahallisesti

Parisin isoäiti Doris Lemke on auttanut lapsenlastaan taloudellisesti, sillä etenkin kauneusleikkaukset maksavat paljon. Doris maksoi Parisin ensimmäisen silikonioperaation.

− Suhtaudun ensimmäiseen leikkaukseen positiivisesti, ja tuin Parisia. Muuten olen yrittänyt muuttaa hänen mielensä operaatioiden suhteen, Doris sanoi.

Paris puolestaan rakastaa kirurgin muokkaamaa vartaloaan.

− En voisi olla tyytyväisempi ulkonäkööni. Tunnen pelkkää onnellisuutta joka kerta, kun menen operaatioihin.

 

Supersuosittu somettaja

Parisilla on 213 000 Instagram-seuraajaa. Hänet tunnetaan somemaailmassa Real Barbie of Berlin -nimellä.

− Tienaan elantoni sosiaalisen median avulla. Seuraajamääräni kasvaa joka päivä. Ihmiset jäävät tuijottamaan minua, kun kuljen kaupungilla. Kaikki eivät suhtaudu minuun positiivisesti, mutta se ei minua kiinnosta. 

 

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!