Katso kuvat!
Daisy Keech.

20-vuotiaan kaunottaren takapuoli on niin täydellinen, että sitä luullaan feikiksi! Lääkäri täräyttää totuuden: "Geneettisesti siunattu vartalo"

29.10.2019 19:05

Amerikkalainen Daisy Keech täytti hiljattain 20 vuotta. Itse asiassa kalifornialaisblondi vietti synttäreitään jo elokuussa, mutta hänellä on yhä syytä juhlaan. Vaaleaverikkö nauttii nimittäin jatkuvalla syötöllä kasvavaa suosiota sosiaalisessa mediassa.

Daisyn seuraajamäärä on hiljalleen räjähtämässä käsiin. Vielä keväällä 2018 hänen Instagram-kuvansa keräsivät noin tuhat tykkäystä eikä seuraajiakaan ollut paljoa enempää. Runsaassa vuodessa on kuitenkin tapahtunut merkittävä muutos!

Nykyään Daisyllä on Instassa yli 1,4 miljoonaa seuraajaa ja yksittäisellä kuvalla voi olla lähemmäs 200 000 tykkäystä. YouTubessa Daisyn kanavalla on varsin kunnioitettavasti yli puoli miljoonaa tilaajaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An apple a day keeps the doctor away

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re hot but it’s cold. ❄️ #meandmygooseberry

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@fashionnova Dude in the back: ”can this lady stop touching my gahd damn hats” IM SORRY! THEY ARE CUTE

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

Enkelimäinen valokuvamalli

Kuten arvata saattaa, Daisyn suosiolla ”saattaa” olla jotakin tekemistä hänen tyrmäävän ulkonäkönsä kanssa. Eikä hullun lailla salilla treenaava kaunotar suinkaan kuljeskele mikään perunasäkki yllään, ei sinne päinkään.

Kuten oheisista Insta-upotuksista näkyy, jenkkiblondin kuvavirta on pullollaan toinen toistaan seksikkäämpiä otoksia.

Lue myös: Valtavat luomurinnat! Caroline Vreeland juhli 32-vuotissynttäreitään Meksikossa – nännit näkyivät heti läpi, toisena bailupäivänä vieläkin pienemmät bikinit!

Tuskinpa olisi suurikaan vääryys, mikäli enkelimäisen Daisyn kasvot koristaisivat jonain päivänä jonkin kansainvälisen hajuvesimerkin mainoskampanjaa. Myös hänen vartalonsa on kuin Victoria's Secretin alusvaate-enkeleillä ikään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning🦋 don’t forget to make ur bed.

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m as picky with my selfies as I am w my men...

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More sunshine please

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yup, this real booty is now certified ✔️

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

Mahdottoman hyvät kankut

Silti aivan erityisesti Daisyssä tunnutaan arvostavan hänen mystisen täydellisiä pakaroitaan. Niitä on hehkutettu jopa uskomattomiksi, eivätkä kaikki olekaan todella uskoa silmiään. Blondin on näet epäilty turvautuneen kauneuskirurgiaan.

Huhut kirurgisesti tai kuvankäsittelyillä parannelluista pakaroista alkoivat velloa niin villinä, että lopulta Daisyn mitta tuli täyteen. Niinpä hän julkaisi viime keväänä videomateriaalia plastiikkakirurgi Ashkan Ghavamin vastaanotolta Beverly Hillsistä.

Voit katsoa kyseisen lekurivideon klikkaamalla kuvan päällä oikealle osoittavaa nuolta:

Kyseisellä pätkällä asiantuntija arvioi tarkkaan Daisyn "miljoonan dollarin pyllyä" ja tulee siihen tulokseen, että kyllä, aito on!

- Tässä on luonnollinen, nuori, urheilullinen nainen, jolla on geneettisesti siunattu vartalo, herra Ghavami toteaa Daisystä videolla.

Plastiikkakirurgin mukaan mikään ei viittaa siihen, etteivätkö Daisyn käsittämättömät kankut olisi aidot.

- Hänellä on 19-vuotiaan tiukka, kiinteä iho ja hän tekee lantion nostoja, hän syö lihaa ja noudattaa tasapainoista ruokavaliota, sekä tekee lihasharjoittelua. Kaikki tämä viittaa siihen, että pakarat ovat aidot, asiantuntija alleviivaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m the sweetest smart ass you’ll ever meet 💗😼 @fashionnova

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

candle obsession

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@balibody make me tan pls!

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Same Harley.. same

A post shared by Daisy Keech (@daisykeech) on

Täydellisen takapuolen salaisuus

Samaisella videolla plastiikkakirurgi Ghavami myös toteaa, ettei näe Daisyn persauksessa minkäänlaisia merkkejä sinne ruiskutetusta keinotekoisesta täyteaineesta tai yleensäkään mitään muutakaan ns. vilunkiin viittaavaa.

Pyllytohtorin viimeinen tuomio onkin tämä:

- Hänen pakaransa ovat aidot ja koska monet vihaiset ihmiset väittävät Instagramissa, ettei hänen peppunsa ole aito, peppujen asiantuntijana minä sertifioin sen!

Jos kerran kuvankäsittelystä ei ole kyse eikä Daisyn viiden tähden pakaroita ole keinotekoisesti täytetty, mikä mahtaa olla täydellisen takapuolen salaisuus? Salitreeni, kuinkas muuten. Ja jollei usko, voi itse ottaa mallia Daisyn ilmaisista pyllytreeneistä:

36 miljoonaa katselukertaa!

Sitä mukaa kun Daisyn seuraajamäärä lisääntyy, hänen sosiaalisen median kanavilleen on alkanut ilmestyä erilaisia tuotevideoita. Nuoren naisen markkina-arvo alkaakin olla kohdallaan, sillä hän mainostaa ja testailee yhä enemmän erilaisia tuotteita.
 
Muun muassa Daisyn YouTube-kanavalta löytyy treenivinkkien lisäksi erilaisia yhteistyövideoita, joissa kaunotar sovittelee ylleen milloin sporttivermeitä, milloin alusvaatteita. Mahtuupa mukaan jokunen yöpaitakin.
 
Esimerkiksi tämä, syyskuussa 2018 ladattu alusvaatevideo on kerännyt jo käsittämättömät 36 miljoonaa (!!!) katselukertaa:
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!