Hotnow

10 seksikertaa, jotka pitkään yhdessä ollut pari kohtaa!

10.11.2017 21:03

Seksin laatu riippuu muustakin kuin taidoista. Seksielämä ja libido muuttuvat elämäntilanteen ja parisuhteen mukana. Jokaisessa pitkään kestäneessä suhteessa tulee vastaan kertoja, jolloin seksin motivaattorina toimii jokin muu kuin intohimo. Cosmopolitan listasi kymmenen erilaista seksisessiota, jotka lähes jokainen pari kohtaa vuosien varrella.

1. Kiukkuinen sovintoseksi

Sovintoseksissä riidan jälkeinen aggressio yhdistyy haluun olla jälleen hyvissä väleissä kumppanin kanssa.  Tämä saattaa hyvinkin olla vakituisen parisuhteen parasta seksiä.

2. Rento käsityydytys

Joskus sitä vain on liian laiska harrastamaan seksiä. Orgasmi rankan työpäivän päätteeksi kuulostaa hyvältä, mutta pelkkä ajatus mutkikkaista soidinmenoista väsyttää. Onneksi pitkään jatkuneessa suhteessa voi joskus suosiolla unohtaa romantiikan, ja hoitaa käsihommat pyjamahousut jalassa.

3. "Kokeillaan jotain uutta"

Jokainen pitkään yhdessä ollut pari pelkää kaavoihin kangistumista. Siksi vastaan tuleekin kertoja, jolloin toinen haluaa kokeilla makuuhuoneessa jotain uutta. Parista riippuen tämä voi tarkoittaa yhtä hyvin uutta asentoa kuin villejä orgioitakin. 

4. Laiska seksi

On pitkäksi venyneitä iltoja ja krapula-aamuja, jolloin olette väsyneitä, mutta kiimaisia. Ei hätää, vakituisessa suhteessa saa välillä laiskotella. Kun toiseen ei tarvitse jatkuvasti yrittää tehdä vaikutusta, riittää, kun tarpeet saadaan tyydytettyä.

5. Seksin uudelleen löytäminen

Pitkässä suhteessa tulee vastaan ylä- ja alamäkiä niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin. Joskus vastaan tulee kuivia kausia.

6. Pikapano kiireessä

Joskus kumppani vain näyttää tavallista vastustamattomammalta. Päädytte pikaiseen seksisessioon, vaikka tiedätte myöhästyvänne töistä tai illan riennoista.

7. Lomaseksi

Lomalla seksiin on kerrankin aikaa. Kenties ette edes poistu hotellihuoneesta.

8. Vauvantekoseksi

Jossakin vaiheessa suhteessa tulee vastaan hetki, jolloin parien on keskusteltava perheenlisäyksestä. Jos he päättävät hankkia lapsia, on edessä paljon, paljon seksiä. Seksiä ei kuitenkaan harrasteta intohimosta, vaan kuukautiskierron aikatauluja noudattaen ja tunnollisesti. 

9. "Lapset ovat poissa kotoa" 

Vanhempien velvollisuudet vaativat aikaa. Kun kuvioon lisätään työt, harastukset ja ystävät, ei seksille juurikaan jää aikaa. Joskus harrastatte seksiä vain siksi, että teille tarjoutuu siihen otollinen hetki. 

10. Seksi

Loppujen lopuksi yksi vakituisessa parisuhteen parhaita puolia on, että seksi on aina ulottuvillasi. 

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!