Monet ovat epävarmoja makuuhuoneessa.

10 prosenttia naisista tuntee olonsa aina epävarmaksi sängyssä!

26.01.2019 17:30

Yksi kymmenestä naisesta tuntee olonsa aina jossain määrin epävarmaksi makuuhuoneessa, paljastaa tutkimus. EuroClinixin tekemässä tutkimuksessa, johon osallistui 2 000 aikuista brittiä, todettiin, että 10 prosenttia naisista "ei koskaan tunne oloaan itsevarmaksi" kehonsa tai seksitaitojensa suhteen. Miehistä samoin tunsi vain 3 prosenttia.

Terapeutti Sally Bakerin mukaan kyselyn tulokset käyvät yksi yhteen sen kanssa, mitä hän on kohtaa työssään. Bakerin mukaan naisten kohtaamat ulkonäköpaineet ja epärealistiset odotukset heijastuvat myös makuuhuoneeseen.

– Kaikki kehopositiivisuuskampanjat tekevät hyvää, mutta niillä on vastassaan laaja-alainen mediaryöppy, joka mainostaa äärimmäisen kapeaa kriteeriä siitä, millainen naisen tulisi olla, Baker selittää.

Hänen mukaansa yhteiskunnallinen paine "seksikkyydestä" ei ulotu samalla tavalla miehiin:

– Jopa näin 2000-luvulla, naisia ​​arvostellaan enemmän sen perusteella, miltä he näyttävät kuin sen perusteella, keitä he ovat tai mitä he tekevät. Miehellä on vähemmän painetta näyttää tietynlaiselta voidakseen tuntea itsensä seksikkääksi.

Hyvä uutinen on, että tutkimuksen mukaan epävarmuus hälvenee iän myötä. Kysely paljasti, että iäkkäämmät ihmiset kokivat olonsa itsevarmemmiksi makuuhuoneessa. 55–64-vuotiaista miehistä ja naisista noin 22 prosenttia sanoo olevansa itsevarmoja kehonsa suhteen, kun ​​taas 18–24-vuotiaista samoin tunsi seitsemän prosenttia.

Lähde: New York Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!