Hotnow

10 kotitekoista ja turvallista seksilelua!

01.04.2018 18:41

Uutisissa termi "kotitekoinen seksilelu" liittyy yleensä sairaalavisiittiin. Luulisi olevan sanomattakin selvää, että kuuma omenapiirakka tai imurin putki eivät ole turvallisia itsetyydytysvälineitä. Mikäli joku ei kuitenkaan mistään hinnasta suostu astumaan seksikauppaan, löytyy kotoa myös turvallisempia apuvälineitä sekä miesten että naisten nautintoon. 

1. Helmikaulakoru

Aloita viekotteleva striptease-esitys koru kaulassasi. Kun lopulta riisut sen, kiedo se miehen peniksen ympärille. 

– Kiedo se hitaasti ja ala tyydyttää häntä. Helmien rakenne aiheuttaa erilaisen ja erityisen tuntemuksen peniksen iholla, lupaa seksologi Debra Laino.

2. Puulusikka

Tämä joka keittiöstä löytyvä väline soveltuu hyvin piiskaamiseen. Hygienista huolehtiaksesi kääri lusikka ensin muovikelmuun, sillä huokoista materiaalia on vaikea desinfioida kunnolla.

3. Kurkku

Kyllä, kurkku on malliltaan erinomainen dildo. Myös kurkku tulee suojata kelmulla, jottei sen pinnalta pääse bakteereja emättimeen. Mikäli kurkkua ei aio syödä jälkikäteen, suojaksi käy myös kondomi.

4. Tyynyt

Voi kuulostaa yllättävältä, mutta tyynyt ja pyyhkeet sopivat loistavasti klitoriksen stimulointiin.

– Pelkästä hankaamisesta voi saada paljon nautintoa, sanoo seksiterapeutti Rachel Needle.

5. Suihkupää

Suihkuseksiä voi harrastaa yksinkin. Suunta suihkupää suoraan klitorikseen. Moni suihku on varustettu erilaisilla hierontaominaisuuksilla, joista jokainen löytää oman suosikkinsa.

6. Pesusieni

Jos kasvojen tai selän ihon kuoriminen on sinusta ihanaa, saatat nauttia samoista tuntemuksista myös sisäreisien, takamuksen ja rintojen alueella, neuvoo seksuaaliopettaja Kim Airs. Valitse sieni, joka on puhdas, eikä liian karkea.

7. Syömäpuikot

Syömäpuikot eivät kuulosta seksikkäältä, mutta hätätilanteessa niistä saa väsättyä oivat nänninipistimet. Sido kaksi syömäpuikkoa päistä yhteen napakalla kuminauhalla.

8. Suuvesi

Kokeile purskutella suuvedellä ennen suuseksin antamista. Se jättää jälkeensä kihelmöivän tunteen kumppanin sukuelimissä.

9. Kookosöljy

Orgaaninen kookosöljy, jossa ei ole säilöntäaineita tai kemikaaleja, sopii hyvin liukasteeksi. Muista kuitenkin, ettei öljyä saa käyttää lateksikondomin parina. Valitse myös avaamaton pakkaus, jottei öljyyn ole päässyt bakteereita.

10. Sukkahousut

Käytä sukkahousuja sitoaksesi kumppanin kädet, tämän suostumuksella tietenkin. Sukkahousuja voi käyttää myös silmät peittävänä siteenä. Sukkahousujen puutteessa saman asian ajavat huivit.

Lähde: Women's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!