Yummy Mummy! Näin upeassa kunnossa Love Island -tähti Hannah Elizabeth on vain puoli vuotta synnytyksen jälkeen - kuumat kuvat!

Hllwd | 21.04.2020 09:21

Love Island-sarjasta vuonna 2015 julkisuuteen ponnahtanut Hannah Elizabeth on uskomattoman timmissä kunnossa vain kuukausia sen jälkeen, kun hän synnytti esikoisensa. 30-vuotias tositelevisiotähtönen ansaitsi itselleen lempinimen "yummy mummy", kun hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi ruskettuneena keltaisissa pitsialusvaatteissa. 

Haluatko olla karanteenikamuni, kotonaan sosiaalista eristäytymistä harjoittava nainen tiedusteli kuvan yhteydessä.

Kuva sai Elizabethin 443 000 seuraajaa käymään kuumana.

Olet aivan käsittämätön, kommenteissa hehkutettiin.

Tämä on kaunis ja näytät upealta, eräs fani kehui.

Todellinen kuningatar, yksi kommentoija julisti.

Waist training

Elizabethin vartalo herätti seuraajien joukossa myös hämmennystä, sillä synnytyksestä on ehtinyt kulua vain viisi kuukautta. Ulkonäkönsä eteen paljon vaivaa näkevä nainen paljasti erillisessä Instagram-julkaisussa, miten hän on saanut vartalonsa ennalleen synnytyksen jälkeen. Hän kertoi salaiseksi aseekseen itsensä Kim Kardashianinkin rakastaman waist trainer-korsetin.

- Kaikille teille, jotka olette kyselleet asiasta. Olen käyttänyt waist traineria sektiosta saakka, koska koen, että se todella auttaa vartaloani palautumaan... Olen pitänyt korsettia yllä päivittäin tehdessäni päivittäisiä askareita eristyksissä ollessani. Tämä ajankohta on tähän hommaan täydellinen. Tämä on hyvä tapa pysyä kunnossa, harjoittelun rinnalla tietenkin, hän kirjoitti.

Vapaa nainen

Elizabeth synnytti Reggie-poikansa marraskuussa 2019. Reggien isä on Elizabethin entisen kihlattu, henkiparantaja George Andreetti. Pari purki kihlauksensa, kun Elizabeth sai tietää olevansa raskaana. Nainen ei paljastanut eron yksityiskohtia, mutta vakuutti sen olleen hänen ja hänen lapsensa kannalta paras päätös. 

– George ei voi tällä hetkellä hyvin, enkä ole hänen kanssaan samaa mieltä asioista, joita hän julkaisee verkossa. Lähden tähän yksinhuoltajaäitinä, ilman kenenkään tukea. Haluan lapseni saavan parhaan ja terveimmän mahdollisen kasvatuksen, enkä anna kenenkään tulla tielleni, kaunotar kommentoi tuolloin Mail Onlinelle.

Paljasta pintaa

Glamourelämää Essexissä-tähti Jon Clarkeakin tapaillut kaunotar on kuohuttanut sosiaalisessa mediassa säännöllisesti. Entinen Playboyn Playmate hemmottelee seuraajiaan säännöllisesti rohkeilla otoksilla. Itse asiassa, Elizabeth ei malttanut pitää vaatteita yllään edes raskautensa aikana. 

Hän julkaisi selfieitä jopa sairaalapediltään, kun hän valmistautui synnytykseen. Elizabeth paljasti valmistautuneensa keisarileikkaukseen käymällä kampaajalla ja laitattamalla uudet irtoripset.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Elizabeth (@hannahelizinsta) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Elizabeth (@hannahelizinsta) on  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Elizabeth (@hannahelizinsta) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Elizabeth (@hannahelizinsta) on

Lähde: Daily Star, Mail OnlineInstagram

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Rex Features, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!