Ystävän järkyttävä paljastus Hollywoodin uudesta superparista: Jamie Foxxilla toinen nainen – Katie Holmes sokissa!

Hllwd | 07.10.2017 10:11

Maailmalle levisi syyskuun alussa romanttiset yhteiskuvat Hollywoodin salarakastavaisista Jamie Foxxista, 49, ja Katie Holmesista, 38. Parin suhteesta on supistu jo nelisen vuotta, mutta Katien poikkeuksellinen erosopimus ex-miehensä, näyttelijä Tom Cruisen, 55, kanssa on estänyt tuomasta uutta rakasta parrasvaloihin.

Katie Holmes ja Jamie Foxx vihdoinkin avoimesti yhdessä - huhun mukaan Tom Cruise pakotti ex-vaimonsa viiden vuoden sinkkuelämään!

"Kiusallinen tilanne"

Jamien ja Katien onnellinen suhde on saanut pahan kolauksen, uutisoi RadarOnline.com. Katien eläessä perhearkea tyttärensä Suri Cruisen, 11, kanssa Jamie on turhautuneena ja kaikessa hiljaisuudessa vaihtanut sinkkuvaihteen päälle.

Katie Holmes

– Jamiella oli toinen nainen Katien rinnalla. Hän on nuorempi venäläisnainen. Se oli todella kiusallista. Jamiella oli kova työ siinä, ettei jäisi rysän päältä kiinni, sisäpiiriläinen kanteli.

Toinen mahdollisuus

Katien kerrotaan romahtaneen, kun Jamien kaksoiselämä paljastui. Sisäpiiriläisen mukaan Jamie on kuitenkin saanut rakkaaltaan toisen mahdollisuuden.

Mikä ilmestys: Katie Holmes upeana ilman meikkiä – kuva!

– On liian myöhäistä pistää välit poikki nyt, kun he ovat julkistaneet suhteensakin. Jos Jamie valehtelee vain kerrankin vielä, Katie häipyy, Radarille paljastettiin.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!