X Factor -kulisseissa kuohuu pahasti - tuomareille tulossa yllätyspotkut kesken sopimuskauden? Suosikkituomari älähti: "Minua ei potkita pihalle!"

Hllwd | 04.04.2018 19:10

Laulukilpailu X Factorin brittikulisseissa kuhisee.

Huhujen mukaan katsojakadosta kärsineen tosi-tv-sarjan tuottajat ovat pistämässä julkkistuomariston uusiksi.

Lähtijöitä olisivat musiikkialan managerit Louis Walsh, 65, ja Sharon Osbourne, 65, sekä poppari Nicole Scherzinger, 39.

Louis Walsh

Louis Walshin ja Sharon Osbournen sopimuksissa lukee, että he ovat mukana seuraavalla X Factor -kaudella. Ohjelman tuottajien ja pomon Simon Cowellin, 58, huhutaan kuitenkin menettäneen uskonsa kaksikkoon.

– Louis ja Sharon olivat viime vuonna karmeita tuomareita. Louis pärjäsi, mutta hyvä luoja hän mainostaa kuulokojeita. Sehän on vitsi. Ja Sharon ei edes muistanut omien kilpailijoittensa nimiä, X Factor -kulisseista supistiin The Sun -lehdelle.

Louis tyrmäsi väitteet

Louis Walsh kommentoi nopeasti väitteitä mahdollisista potkuistaan.

– Olen allekirjoittanut vedenpitävän sopimuksen, samoin Sharon Osbourne. Tietysti meidät nähdään show’ssa. Simon ei riko sopimuksia, Louis ilmoitti The Mirror -lehdelle.

X Factor

Louis tyrmää väitteet, että hän olisi toiminut kuulokojeiden mainoskasvona. Manageriveteraanin mukaan hän on testannut kuulonsa, mutta ei markkinoi tai käytä kojetta.

Cheryl palaa ruutuun?

Nicole Scherzingerin jatko musiikkiohjelman tuomaristossa on epävarmaa. Hänellä kun ei ole voimassaolevaa X Factor -sopimusta.

– Nicolea tulee ikävä, jos hän ei palaa ohjelmaan. Nicole oli paras – ja rakastan ja jumaloin häntä, Louis totesi.

Nicole Scherzingerin tilalle X Factor -tuomaristoon on veikattu laulaja Cheryl Fernandez-Versiniä, 34.

Cheryl

Cherylillä on aiempaa kokemusta X Factor -tuomaroinnista, ja onhan hän tavannut avomiehensä, laulaja Liam Paynen, 24, ohjelman kautta.

Viime vuoden ajan Cheryl on keskittynyt hänen ja Liamin vuoden ikäiseen Bear-poikaan.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!