Hllwd

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

11.08.2020 21:02

Britannian X Factorissa onneaan kokeillut Zoe Alexander kertoo oman versionsa katastrofaalisesta koe-esiintymisestään.

Zoe osallistui Britannian X Factoriin vuonna 2012. Hän esitti tuomaristolle Pinkin hitin So What, mutta koe-esiintyminen meni täysin penkin alle. Hänen koe-esiintymistään on katsottu Youtubessa yli 16 miljoonaa kertaa. Lisäksi hänet nähdään lukuisissa ivallisissa videokoosteissa.

Zoe julkaisi Youtube-kanavallaan pitkän videon, jossa hän kertoo oman versionsa kahdeksan vuoden takaisesta katastrofiesityksestä.

- Täytin X Factor -hakemukseni verkossa, ja lähetin heille videon. Sen jälkeen minulle soitettiin ja kutsuttiin tapaamiseen Lontooseen, Zoe aloittaa. 

Lontoossa Zoe esiintyi toimistossa Sony Musicin edustajalle. Hän väittää X Factorin olevan kaikin puolin tekaistu kilpailu.

- Simon Cowellin X Factor ei ole reilu kilpailu. Itse asiassa se ei ole kilpailu alkuunkaan. Thames TV ja Sony Records päättävät, ketkä menestyvät kilpailussa ennen ”koe-esiintymisten” alkua.

 

Vääntöä kilpailukappaleista

Lontoon-tapaamisen jälkeen Zoelta pyydettiin viiden kappaleen lista, joista yksi valikoituisi hänen koe-esiintymiskappaleekseen. Zoe lähetti tuottajille listan, mutta ne eivät kelvanneet tuottajille.

Zoe kertoi ohjelmassa esiintyvänsä Pink-tribuuttiartstina.

- Joitain tunteja myöhemmin minulle soitettiin, ja tuottajat vaativat, että esittäisin Pinkin kappaleen. En ollut vakuuttunut ajatuksesta. Minulle kuitenkin sanottiin, että en pääse mukaan ohjelmaan, jos en esitä Pinkin kappaletta. Minulle sanottiin, että laulan hänen kappaleitaan hyvin ja koe-esiintyminen menisi hyvin. Siispä suostuin. Lähetin heille uuden kappalelistan, jossa oli mukana Pinkin So What -kappale. Kappale, jonka he pakottivat minut esittämään.

Todistaakseen, ettei hän halunnut esittää Pinkin kappaletta, näyttää Zoe videollaan sähköpostin, josta käy ilmi hänen alkuperäiset ehdotuksensa.

 

Kauhujen koe-esiintyminen

Zoen mukaan koe-esiintymispäivä oli painajaismainen. Kilpailijat vietiin tiettyyn huoneeseen odottamaan vuoroaan. Zoen mukaan heille ei tarjoiltu edes vettä, eikä kilpailijat saaneet poistua huoneesta mistään syystä. Zoen mukaan hänen haastattelunsa oli huono kokemus.

- Minulta kysyttiin ainoastaan Pinkiin liittyviä kysymyksiä. Jokainen asia käännettiin siihen. Jopa koulukiusaamistaustani käännettiin Pinkin, ja minulta kysyttiin: ”Uskotko, että Pinkiä kiusattiin koulussa?”

Ennen tuomaristolle esiintymistä X Factorin tuottaja antoi Zoelle viimeisten ohjeet.

- Hän kehotti minua käyttämään koko lavaa esityksessäni. Tuottaja sanoi, että minun pitää anella jatkopaikkaa, jos tuomarit eivät aio päästää minua jatkoon. Minua kehotettiin polvistumaan tuomareiden eteen ja itkemään.

 

Valikoiva muisti?

Zoe käy läpi koe-esiintymisensä vaihe vaiheelta. Hänen näkemyksensä tapahtuneesta on ajoittain pahassa ristiriidassa tv:ssä nähdyn esiintymisen kanssa.

Zoe muun muassa heitti koe-esiintymisensä päätteeksi mikrofonin vauhdilla lavan reunaan, mutta omien sanojensa mukaan hän vain pudotti mikrofonin lattialle, ja televisiossa nähty versio on luotu editoimalla. Koe-esiintymisvideossa tosin näkyy selvästi, kuinka Zoe viskaisee mikrofonin vauhdilla lavan reunaan.

Lisäksi hän väittää, ettei tuolloin X Factor -tuomarina toiminut Nicole Scherzinger noussut koskaan pystyyn hämmästelemään Zoen käytöstä. Todellisuudessa useista kuvakulmista voi nähdä, että Nicole todella nousi seisomaan Zoen ollessa lavalla.

Zoe sanoo tuomareiden kiitos ei -vastausten jälkeen, että häntä pyydettiin esittämään Pinkin kappale, jota hän ei olisi halunnut laulaa. Tuomaristo kiistää väitteen, mutta Zoen videolla esittämien sähköpostien perusteella asia todella oli niin. Tuomariston jäsenet tuskin tiesivät tuotannon järjestelyistä.

Zoen koe-esiintyminen:

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Youtube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

BB-Valvomo: Nikolta yllättävä kommentti tyttöystävästään – ”Hän on olohuoneessa niin sanotusti kalja kädessä”

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!