fbqWow! Jennifer Lopez säväyttää samassa mekossa kuin 19 vuotta sitten - Katso ennen ja jälkeen kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
jennifer lopez

Wow! Jennifer Lopez säväyttää samassa mekossa kuin 19 vuotta sitten - Katso ennen ja jälkeen kuvat!

Hllwd | 21.09.2019 14:31

Laulaja Jennifer Lopez, 50, esiintyi mallina ökymerkki Versacen muotinäytöksessä Milanon muotiviikolla. Kovakuntoinen Jennifer esitteli ylpeänä vartaloaan vihreässä mekossa, joka paljasti tähden muotoja runsain määrin.

jennifer
jennifer

Jennifer tietää poseeraamisen salat, ja hän ilahdutti yleisöä hymyllään ja heiluttelemalla mekkonsa helmaa villisti. Asu paljasti myös laulajan selän kauttaaltaan.

Lopuksi tähti käveli catwalkin malliguru Donatella Versacen, 64, kanssa. Kaksikko piti toisiaan lämpimästi kädestä kiinni.

Lue myös: Ohhoh! Kihlattu auttoi Jennifer Lopezia strippaamisen ihmeellisessä maailmassa: ”Totta kai hän tuntee sen maailman”

jennifer

Kyseinen mekko on sama, jota Jennifer piti yllään 19-vuotta sitten Grammy-gaalassa. Asua on hieman muunneltu nykypäivän trendien mukaiseksi.

Lue myös: Maailman kuumin viiskymppinen? Tuuli tarttui läpeensä treenatun Jennifer Lopezin söpöön pallohameeseen – nyt näkyy kaikki!

jennifer

Laulajasta ei uskoisi, että ikää on kertynyt mittariin 50 vuotta. Tähti näyttää olevan fyysisesti kovemmassa kunnossa, kuin 19 vuotta sitten Grammy-gaalassa.

Tähti jakoi tilaisuudesta videon myös omille sometileilleen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @donatella_versace 💚✨

Henkilön Jennifer Lopez (@jlo) jakama julkaisu

 

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!