Hllwd

William ja Kate matkalle Dianan jalanjäljillä!

29.02.2016 13:58

Cambridgen herttuapari William, 33, ja Catherine, 34, matkustavat huhtikuussa Intiaan ja Bhutaniin. Parin lapset prinssi George, 2, ja toukokuussa vuoden täyttävä prinsessa Charlotte jäävät kotiin vanhempien matkan ajaksi.

William ja Catherine aikovat tutustua Intian-matkallaan maan nuoren sukupolven elämään ja tulevaisuuden toiveisiin, Kensingtonin palatsista tiedotettiin.

Intian-matkan kohokohta on vierailu Taj Mahalin mausoleumilla, jonka edessä lukuisat kuninkaalliset pariskunnat ovat poseeranneet.

Yksi Taj Mahalin mieleenpainuvimmista vierailijoista on edesmennyt prinsessa Diana, joka matkusti vuonna 1992 "ikuisen rakkauden symbolille" ilman silloista puolisoaan, prinssi Charlesia.

 

Tapaavat uudet julkkiskuninkaalliset

William ja Catherine yhdistävät Intian-matkaansa vierailun pieneen Bhutanin kuningaskuntaan Himalajalla. Siellä herttuapari tapaa ensimmäistä kertaa maan hallitsijaparin Jigme Khesar Namgyel Wangchuckin, 36, ja Jetsun Peman, 25.

-Herttuapari on kuullut paljon upeita asioita Bhutanista ja on kiitollinen mahdollisuudesta tutustua bhutanilaisiin ihmisiin, hovi totesi.

Bhutanin hallitsijapari on viime viikkoina ollut runsaasti julkisuudessa, sillä perheeseen syntyi helmikuun alussa esikoispoika.

 

Jigme Khesar Namgyel Wangchuckia ja Jetsun Pemaa on kutsuttu Aasian Williamiksi ja Kateksi.

 

Heitä voi hyvällä syyllä kutsua yhdeksi tämän hetken kuumimmista kuninkaallisista pareista.

 

 

 

 

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!