Katso kuvat!

William ja Catherine puurtavat hoviskandaalin keskellä - näin sujuu herttuattarelta pirtelön valmistus!

Hllwd | 16.01.2020 16:05

Ison-Britannian kuningashuoneen arki kriisiytyi vuodenvaihteen jälkeen, kun prinssi Harry kertoi haluavansa elää  "riippumatonta" elämää Meghaninsa ja poikansa kanssa Pohjois-Amerikassa.

Kuningatar Elisabet on ilmoittanut, että nuori perhe voi muuttaa ulkomaille ja elää haluamallaan tavalla, mutta heidän olisi ollut toivottavaa jatkaa kuten tähänkin saakka. Pariskunnan suunnitelmissa on muuttaa Kanadaan ja tehdä sieltä tarvittaessa vierailuita Isoon-Britanniaan. Suunitelmissa on ilmeisesti myös asunnon hankkiminen Los Angelesista, sillä Meghan tiettävästi aikoo suunnata takaisin näyttelijäntöiden pariin. 

Prinssi William ja herttuatar Catherine eivät puolestaan haaveile vapaammasta elämästä, vaan jatkavat puuramista kuninkaallisten velvollisuuksiensa parissa. Pariskunta vieraili tiistaina 15.1. Bradforissa. Ohjelmassa oli muun muassa pirtelön valmistusta! 

William ja Catherine olivat tehneet hiljattain vierailun Pakistaniin. Britaninnian Bradforissa toimiva Khidmad-keskus on tärkeä kokoontumispaikka paikalliselle pakistanilaisyhteisölle. Kuninkaalliset tapasivat keskuksen väkeä ja vierailivat myös MyLahore-ravintolan keittiössä.

aery

ary

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!