Vuoden seksikkäin mies halutaan uudeksi James Bondiksi – ”Kasvattaa egoa!”

Hllwd | 02.12.2018 10:02

Näyttelijä Idris Elba, 46, on saanut meriittiä ulkoisesta vetovoimastaan.

People-lehti nimittäin nimesi hänet vuoden seksikkäimmäksi mieheksi.

– Eikä, ihanko totta? Vilkaisin itseäni peilistä, ja ajattelin, että olenkin tänään aika seksikäs. Rehellisesti sanoen tämä oli kiva yllätys – ainakin se kasvattaa egoa, Idris nauroi Peoplessa.

Viikset muuttivat elämän

Idris Elba on People -lehden 33. miestähti, joka nauttii maailman seksikkäimmän miehen tittelistä. Nimityksen kunniaksi Idris poseerasi marraskuussa lehden kannessa.

Nuorempana Idris ei ollut lainkaan varma ulkonäöstään. Omien sanojensa mukaan hän oli laiha honkkeli.

– Lisäksi nimeni oli Idrissa Akuna Elba. Sain kuulla pottuilua. Kun sitten sain kasvatettua viikset, olinkin kulmakunnan kovin jätkä.

LUE: Teologi, julkkissuvun vesa, Daniel Craigin suosikki… Kuka näistä komistuksista on seuraava James Bond? Seiska esittelee kuumimmat 007-ehdokkaat – kuvat! 

Suosikkiehdokas salaiseksi agentiksi

Parina viime vuotena Idrisin nimi on noussut esille, kun James Bond -näyttelijä Daniel Craigille, 50, on pohdittu jatkajaa.

Daniel Craig

Daniel on vastahankoisesti jatkanut agenttin roolissa, ja viimeisimmän tiedon mukaan ensi vuonna ensi-iltansa saava James Bond -leffa jää tähden viimeiseksi.

The Hollywood Reporterin kyselyn mukaan yli 60 prosenttia amerikkalaisista haluaisi nähdä Idris Elban seuraavana James Bondina.

Faniensa pettymykseksi Idris ilmoitti viime elokuussa, ettei häntä tulla näkemään valkokankaalla James Bondina.

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!