Hyppää pääsisältöön
Israel poliisi

Viranomaiset veivät masennukseen sairastuneen GOT-tähti Josephine Gillanin vauvan sijaisperheeseen - hätähuuto julki Twitterissä!

Brittinäyttelijä Josephine Gillan, 31, tunnetaan Game of Thrones-sarjan Mareina.

Hän kertoo Twitterin välityksellä, että hänen 8 kuukauden ikäinen lapsensa on otettu huostaan Israelissa. Näyttelijä pyytää yleisöltä lahjoituksia oikeuskuluja varten gofundme-palvelussa, sillä hän katsoo paikallisten viranomaisten "kidnapanneen" hänen lapsensa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imaboss #camdentown #gameofthronescast #marei #redhead #redhair #redheads

A post shared by Josephine Gillan (@josephinegillan88) on

Josephine Gillan Instagram-kuvassa.

Mediatietojen mukaan näyttelijä muutti Isosta-Britanniasta Israeliin pian lapsensa syntymän jälkeen. Syynä oli epäluottamus Ison-Britannian sosiaaliviranomaisiin sekä myös se, että hän on juutalainen. 

Peruste lapsen huostaanotolle on Josephinen masennus. Hän kertoo tilanteestaan rahankeräyspalvelussa. 

baby

Olen Josephine Gillan, näyttelijä HBO:n Game of Thrones-sarjasta.

Sarja on jo päättynyt, joten viime ajat olen ollut kiireinen äidin roolissa. Sain kahdeksan kuukautta sitten tyttövauvan. Kun lapseni oli viiden kuukauden ikäinen, Israelin sosiaaliviranomaiset halusivat sijoittaa lapsen ystävälleni, sillä sain terapiahoitoa synnytyksen jälkeiseen masennukseeni.

Kolme päivää sitten (elokuun 4. tai 5.) viranomaiset saapuivat ystäväni luo keskellä yötä ja veivät lapseni toiseen perheeseen. Se oli kidnappaus, missä poliisi oli mukana. En ole nähnyt lastani sen jälkeen, enkä tiedä, missä hän on.

Ystäväni oli huolehtinut lapsesta hyvin, enkä ole itse tehnyt mitään väärää. Viranomaiset uhkasivat pidättää ystäväni, jos hän ei olisi suostunut luovuttamaan lasta heidän mukaansa. Aion taistella saadakseni lapseni takaisin, sillä Israelin sosiaaliviranomaiset ovat syyllistyneet laittomaan tekoon. Minulla ei ole mahdollisuuksia suoriutua asianajajakuluista, sillä tarvitsen hyvän juristin. Siksi tarvitsen apuanne.

Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua eroon vanhemmastaan, etenkin, jos lapsi on ollut turvassa ja hyvässä hoidosssa. Olen murtunut ja haluan lapseni takaisin.

Avunpyyntö on tuonut jo muutamia lahjoituksia. Yksi lahjoittaja kommentoi, että "lasten kidnappaaminen vanhemmiltaan on mitä kehittyneintä julkisen vallan harjoittamaa kidutusta". 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
All over press, instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!