Hyppää pääsisältöön
Brigitte Nielsen kärsi päihdeongelmista.

Viimeisillään raskaana oleva 54-vuotias povipommi Brigitte Nielsen kärsi päihdeongelmista – aviomies pelasti!

Viimeisillään raskaana oleva 1980-luvun seksisymboli Brigitte Nielsen, 54, kohautti julkaisemalla itsestään raskauskuvan. Otoksessa hän poseeraa onnellisena vauvakumpuaan pidellen.

Pian syntyvä pienokainen on Brigitten ja hänen aviomiehensä Mattia Dessin ensimmäinen yhteinen lapsi. Pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2006, ja he ovat puhuneet julkisesti vauvahaaveistaan. Brigittellä on ennestään neljä aikuista lasta aikaisemmista liitoistaan.

 

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Lue myös: Sylvester Stallonen 54-vuotias ex-vaimo odottaa lasta – muistatko 80-luvun uhkean seksisymbolin? Tästä kuvasta nousi kohu!

Kuvaa epäiltiin pelkäksi julkisuustempuksi, sillä Brigitte on pitänyt aikaisemmin vauvavatsansa visusti piilossa julkisuudelta. Nyt tähti julistaa vauvaonneaan kuitenkin avoimesti, ja hän on saanut valtavasti onnitteluviestejä raskaudestaan.

 

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Muka liian vanha

Brigitte näyttää todella hyvinvoivalta, ja odottaa innokkaana tulevan pienokaisensa syntymää.

Brigitte kertoi vauvahaaveistaan viime vuonna saksalaislehti Bunten haastattelussa, mutta sai tuolloin paljon lokaa niskaansa. Hänen on sanottu olevan liian vanha synnyttämään. Brigitte ei sulata reaktion negatiivisuutta.

– Jos nainen tulee raskaaksi vanhemmalla iällä, häntä pidetään itsekkäänä. Kun 70-vuotias mies tulee isäksi, häntä katsotaan ihaillen, Brigitte huomautti saksalaislehdelle.

Samassa haastattelussa ex-malli kertoi myös, ettei pari aio käyttää lääketiedettä lastenhankinnan apuna. Tuleva pienokainen on siis saanut alkunsa luonnollisin keinoin.

Tuleva lapsi on Brigitten ja aviomies Mattia Dessin ensimmäinen yhteinen.
Tuleva lapsi on Brigitten ja aviomies Mattia Dessin ensimmäinen yhteinen.

Lue myös: Uhkea julkkiskaunotar paljastaa: Arnold petti Mariaa myös minun kanssani!

Päihdeongelmia

Brigitte on puhunut avoimesti päihdeongelmistaan ja kertonut olevansa alkoholisti. Hän on surullinen, että lapset ovat joutuneet näkemään äitinsä kaikkein huonoimmillaan. Brigitte kuitenkin kunnostautui ja meni itse vieroitukseen reilu vuosikymmen sitten.

Nykyään korkki pysyy ainakin pääosin kiinni, mutta repsahduksiakin on sattunut. Vuonna 2012 tähti bongattiin puistosta juomasta alkoholia, mikä aiheutti jälleen mittavan kohun. Brigitte kuitenkin puolustautui kertomalla, että juomista olisi jatkunut vain puoli tuntia. Hän myös vakuutti olevansa jälleen täysin raitis.

 

family throw back ❤️ #brigitte #tbt #nielsen #proudmom

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Lue myös: Seksipommi pultsarikännää taas: oksensi vodkaa puistossa - kuvat!

Playboyn kannessa 30 vuotta sitten!

Uhkea Brigitte muistetaan erityisesti 1980-luvun mallikaunottarena. Näyttävä ex-malli on kertonut haastatteluissa olevansa korkokenkien kanssa jopa yli kaksimetrinen. Luonnostaan hänellä on pituutta 185 senttiä.

Brigitte oli yksi 1980-luvun tyyli-ikoneista.
Brigitte oli yksi 1980-luvun tyyli-ikoneista.

Brigitte toimi pääosin mallina ennen näyttelijänuraansa ja on esiintynyt esimerkiksi myös Playboyn kannessa. Valkokankaalla tähti on esiintynyt myöhemmilläkin vuosikymmenillä, mutta tunnetuimmat elokuvat lienevät Rocky IV ja Beverly Hills kyttä 2.

Brigitte ja Sylvester Stallone olivat aikansa superpari. Avioliitto kesti kuitenkin vain kaksi vuotta.
Brigitte ja Sylvester Stallone olivat aikansa superpari. Avioliitto kesti kuitenkin vain kaksi vuotta.

Naimisiin kaunotar on ehtinyt viidesti. Hänen mahdollisesti kuuluisin avioliittonsa oli Sylvester Stallonen kanssa. Liitto loppui lyhyeen, sillä se kesti vain vuodet 1985–1987. Ero aiheutti suuren kohun, ja sitä puitiin lehdistössä runsaasti. Liiton aikana pari näytteli kahdesti yhdessä.

Brigitte on kuvaillut nykyisen aviomiehensä Mattian olevan hänen pelastuksensa muun muassa alkoholismista.


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
All Over Press ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!