Hllwd

Victoria ja Daniel jakavat työvälineensä, Haakonin pöytä täynnä roinaa – paljastavat kuvat kuninkaallisten koronatyöskentelystä!

01.05.2020 17:02

Osa kuninkaallisista jalkautui sairaaloihin lohduttamaan koronakriisiin joutunutta kansaa, osa tekee hyväntekeväisyystyötä kotitoimistoistaan käsin.

Jakavat työvälineetkin!

Kruununprinsessa Victoria työskentelee yhdessä Daniel-miehensä kanssa kotonaan Hagan linnassa aamusta iltaan ja yrittää valistaa ruotsalaisia välttämään yhteisiä kokoontumisia ja railakkaita ravintolailtoja. Aviopari turvautuu omiin muistiinpanolehtiöihinsä, mutta heidän on nähty jakavan työpöydän lisäksi myös läppärinsä ja puhelimensa, mikä ei ole kovin hygieenistä.

Victoria ja Daniel

Lue myös: Prinsessa Victoria ja Daniel ikuistavat tavallista perhe-elämäänsä valokuviin – katso!

Täynnä roinaa!

Norjan kruununprinssi Haakonin on parempi pysytellä etätöissä kotitoimistossaan, sillä hänen vaimonsa Mette-Marit kuuluu riskiryhmään. Prinsessa sairastaa keuhkofibroosia, joten koronatartunta olisi hänelle hengenvaarallinen. Koronavirus näet itsessään saattaa aiheuttaa kyseistä fibroosia eli keuhkokudoksen arpeutumista. Haakonin työpöydälle ei läppärin ja sen alustana olevan paperipinon lisäksi paljoa mahdu, sillä taso on täynnä perhepotretteja ja muita koriste-esineitä.

Haakon

Lue myös: Kruununprinsessa Mette-Marit avoimena vakavasta sairaudestaan: Välillä happi loppuu!

Ruokkivat kodittomia!

Los Angelesiin muuttaneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat ryhtyneet tekemään, mitä kuninkaallisuutensa hylätessään lupasivatkin eli hyväntekeväisyystyötä. He ravitsivat toissa viikolla Angel Food -projektin nimissä Enkelten kaupungin asunnottomia kulkijoita. Suurin osa lahjoituksen saaneista ei pariskuntaa edes tunnistanut. Harry jakoi ruokakasseja ilman hanskoja, ja kasvot oli peitetty perushuivilla. Meghanilla sentään oli sairaalamaski ja käsissään lateksisormikkaat.

Harry ja Meghan

Lue myös: Kuvat! Harry ja Meghan hehkuivat onnesta – kohuttu herttuapari jätti jäähyväiset briteille: ”Meillä ei ollut muuta mahdollisuutta!”

Kruunut vaihtuivat maskiin!

Myös Belgian kuningaspari Philippe ja Mathilde osallistuvat koronan vastaiseen taisteluun. He vierailivat viikko sitten muun muassa Brysselin ja Liegen kaupunkien keskussairaaloissa ja pukeutuivat oikeaoppisesti hengityssuojaimiin. Normaalioloissa heille olisi tarjottu lasit kuohuvaa, mutta nyt he joutuivat tyytymään käsidesiin.

Mathilde

Lue myös: Belgian kuningatar joutui hämmentävään tilanteeseen kesken edustustehtävän – kuva!

Hankki pikakoulutuksen!

Ruotsin prinssi Carl Philipin vaimo, prinsessa Sofia hankki pikakoulutuksen, jonka avulla hän pääsee taksvärkkitöihin koronapotilaita hoitavaan sairaalaan Tukholmassa. Hoitajan valmiuksia ei kolmessa päivässä toki saada, mutta Sofia saa auttaa vakituista henkilökuntaa muun muassa ruuan jakelussa ja hoitotarvikekärryjen ja -välineiden desinfioinnissa.

Sofia

Lue myös: Tosi-tv-kaunottaresta Ruotsin prinsessaksi! Muistatko prinssi Carl Philipin Sofia-puolison superseksikkään poseerauksen?!

Etätyöt sujuvat ilman sukkia!

Hollannin kuningas Willem-Alexanderilla on komea työhuone Haagissa sijaitsevassa Boschin linnassa. Hän palaveeraa videon välityksellä alamaistensa kanssa. Muinainen esi-isä katsoo seinältä paheksuen kuningasta, joka ei vaivaudu etäpäivänä vetämään sukkia jalkaansa.

Willem

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat: AOP, LEHTIKUVA JA YOUNG EMPIRE
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!