fbq
Hllwd
04.09.2018 11:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Victoria Beckham
Victoria Beckham sekoitti sosiaalisen median – fanit varmoja Spice Girlsin täydellisestä paluusta: "Miksi muuten hän olisi suostunut videoon?!"
Hllwd
04.09.2018 11:40
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin ja Britannian Voguen video sekoitti sosiaalisen median.

Britannian Voguen julkaisema video juhlistaa Victoria Beckhamin muotibrändin 10-vuotista taivalta, mutta humoristisesti tehty kokonaisuus keskittyy lähinnä muihin asioihin. Video on täynnä Spice Girls -yhtyeeseen ja hänen soolouraansa liittyviä viittauksia.

Osa viittauksista saattaa mennä ohi sellaiselta, joka ei ole seurannut Victorian uraa kovin tarkasti. Hänen ”haastatteluosionsa” tyyli on viittaus hänen vuonna 2003 julkaistussa Let Your Head Go -musiikkivideossa nähtyyn tyyliin. Lisäksi Voguen videossa nähdään lähes piilotettuina elementteinä hänen vanhoja Spice Girls -pukujaan ja 2000-luvun alkupuolella nähtyjä hiustyylejään.

Vahvoja Spice Girls -viittauksia

Vanhojen Spice Girls -asujensa lisäksi Victoria lainaa yhtyeen vanhojen hittien (Wannabe, Say You’ll Be There ja 2 Become 1) sanoituksia. Hän myös kertoo, mitä todella, todella haluaa.

− Haluan minun lisäkseni neljä muuta naista. Yksi sporttinen, joka tuo urheilullista linjaa. Yksi hieman nuorempi, paljon pinkkiä ja poninhännät. Yksi glamourimpi, täynnä leopardikuosia. Ja yksi, joka on todella seksikäs, isot rinnat ja punaiset hiukset, Victoria sanoo videolla.

Posh Spice poseeraa mustassa nahkapuvussa ja kissanaisen päähineessä, mikä on viittaus Spice Girlsin Too Much -kappaleen musiikkivideoon. Vanhojen esiintymisasujen lisäksi videolla nähdään muun muassa Spice Girlsin Pepsi-mainoksessa nähtyjä bikinejä muistuttava asukokonaisuus.

Fanit riemastuivat

Voguen video levisi sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin välittömästi sen julkaisun jälkeen. Lukuisat Spice Girls -viittaukset saivat fanit riemuitsemaan, ja monet olivat sitä mieltä, että ne olivat vihjailuja mahdollisesta paluukiertueesta.

− Spice Girlsin paluusta on huhuttu jo pitkään, ja joidenkin tietojen mukaan virallinen tieto paljastetaan tämän kuun aikana. Samaan aikaan Victoria on mukana videolla, joka on täynnä Spice Girls -viittauksia. Melkoinen sattuma, eräs fani kommentoi Facebookin faniryhmässä.

− Voiko olla, että Victoria nähdäänkin lavalla muiden Spaissareiden kanssa?! Miksi muuten hän suostuisi videoon, joka on käytännössä pelkkää Spice Girlsiä, toinen pohti.

− Tämä olisi mitä loistavin vihjaus tulevasta julkistuksesta. Victoria hoitanee Lontoon muotiviikon ensin, sen jälkeen on Spice Girlsin vuoro.