fbq
Hllwd
29.02.2020 14:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: ALL OVER PRESS ja SE OG HØR
Durek haluaa tutustua Meghaniin.
Vertaistukea! Märtha Louisen kohurakas Durek haluaa tutustua herttuatar Meghaniin!
Hllwd
29.02.2020 14:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: ALL OVER PRESS ja SE OG HØR

Kansanparantaja Durek Verrett, 44, on pyytänyt kullaltaan, prinsessa Märtha Louiselta, 48, että tämä hyödyntäisi kontaktejaan ja tutustuttaisi hänet Sussexin herttuapariin, Meghaniin ja Harryyn.

– Hän uskoo voivansa antaa herttuaparille vertaistukea, koska on joutunut itsekin median ja yleisön epäilysten kohteeksi kyseenalaisen menneisyytensä vuoksi, tuttavapiiristä vuodettiin norjalaiselle Se og Hør -lehdelle.

Durek

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louise hylkäsi liikekumppaninsa – šamaani-rakas Durek herättää epäilyksiä: Suhde näyttää liian hyvältä!

– Durek kokee joutuneensa Norjassa myös rasismin uhriksi ja vertaa kohteluaan Meghaniin. Durekin mielestä herttuaparin Kanadaan muutto oli seurausta siitä, etteivät britit hyväksyneet Harryn puolison olevan osittain afroamerikkalainen.

Harry ja Meghan

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louise anelee anteeksi norjalaisilta Šamaani-rakkaansa härskejä seksipuheita!

Ennen Märtha Louisea Durek oli saanut jalansijaa Hollywoodin näyttelijäpiireissä. Muun muassa näyttelijä Gwyneth Paltrow on hänen hyvä ystävänsä. Nimekkäiden kontaktiensa ansiosta Durekin terapiatuntien hinnat ovat tähtitieteellisiä. Hän tarjoaa parantavaa energiaa 890 euron tuntipalkalla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »