fbq
Hllwd
27.12.2018 10:10
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press ja instagram
shakira ja gerard piqué
Veropetoksesta syytetty latinokuningatar Shakira vietti joulua Suomessa – upea kuva Lapista!
Hllwd
27.12.2018 10:10
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press ja instagram

Veropetossyytösten kourissa kamppaileva latinokuningatar Shakira ja hänen FC Barcelona -jalkapallorakkaansa Gerard Piqué ovat viettäneen joulua Suomessa. Mukana olivat myös pariskunnan poika sekä isovanhemmat.

Perhe saapui Lappiin sunnuntaina (23.12.). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow. #nofilter

Henkilön Gerard Piqué (@3gerardpique) jakama julkaisu

Perhe on pitänyt lomamatkastaan matalaa profiilia sosiaalisessa mediassa, mutta eilen keskiviikkona (26.12.) Gerard julkaisi Instagram-tilillään valokuvan lumisesta Lapista. Kuvassa mies poseeraa moottorikelkan selässä peukkua näyttäen. Taustalla näkyy henkeäsalpaava lumimaisema, joka on auringonlaskun myötä värjäytynyt vaaleanpunaisen ja lilan sävyillä. 

Verot tapetilla

Uutiset Shakiran vero-ongelmista nousivat julkisuuteen jälleen viime viikolla. Tilannetta käsiteltiin ensimmäisen kerran jo alkuvuodesta. 

Lue lisää: Apua! Shakiralle lävähti 20 miljoonan euron mätkyt – laulajaa epäiltiin veropetoksesta!

Nainen muutti rakkautensa perässä Barcelonaan vuonna 2011, mutta seuraavana vuonna hän rekisteröityi Bahaman asukkaaksi. Näin ollen Shakiran tulot olivat verottomia vuosina 2012-2014. 

Vuonna 2015 hän muutti asuinpaikkansa takaisin Espanjaan, jonka laki vaatii asukkaansa globaalit tulot Espanjan verotukseen. Näin ollen Shakiraa syytetään noin 12 miljoonan euron pimittämisestä Espanjan valtiolta.  

Tilaa Seiskan uutiskirje! »