Hllwd

Veneretkellä mystisesti kadonneen näyttelijä Naya Riveran etsinnät jatkuvat yhä - nyt kolutaan järviseudun vuokramökkejä

13.07.2020 13:10

Näyttelijä Naya Riveran, 33, katoaminen viime viikolla kesken veneretken Kaliforniassa, Piru-järvellä, ei ota ratketakseen. Poliisin etsintäpartiot ammattisukeltajineen ovat etsineet naista jo päivien ajan, mutta tuloksetta. Yksi syy etsintöjen takkuamiselle ovat vesiolot. Järven vesi on melko sameaa ja tästä syystä sukeltajien näkyvyys on ollut heikko, varsinkin pimeän laskeuduttua. 

Naya Vesistön etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. 

Mitään virallista ilmoitusta hukkumisesta tai vastaavasta tapaturmasta ei luonnollisestikaan ole voitu antaa, mutta viranomaisspekulaatiot ovat vahvasti sen puolella, että nainen on hukkunut veteen.

Koska varmuutta asiasta ei ole, jatkuvat etsinnät. Yhdysvaltalaisen viihdemedia TMZ:n mukaan nyt tarkastetaan järviseudun mökkejä ja muita rakennuksia sekä maastoa. Tässä vaiheessa etsinnät jatkuvat kuitenkin aiempaa pienemmällä väellä.

Lue myös: Paljastaako tämä valvontakameranauha mystisesti veneretkellä kadonneen näyttelijä Naya Riveran kohtalon? "Äiti hyppäsi veteen" - katso video!

Raastava epätietoisuus

TMZ:n viranomaislähteiden mukaan todennäköisyys sille, että nainen löytyisi jostain mökistä tai ylipäänsä elossa, on melko pieni. Todennäköisintä on, että hukkuneen naisen ruumis on vedessä, virtausten kuljettamana sellaisessa paikassa, että sitä on erittäin vaikea havaita. 

Tästä syystä Piru-järven mökkiläisten kannattaa varutua nyt alkuviikosta viranomaisten ilmaantumiseen ovelle ja paikkoja katsastamaan. On pieni mahdollisuus, että tämä mysteeri ratkeaa vielä onnellisesti. Ikävä kyllä, todennäköisyys sille kapenee koko ajan.

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!