Hllwd
Katso kuvat!

Venäjän futiskisojen seksipommi, Playboy-malli Maria Liman hylkäsi "Suomen syöjän" puolueen työtarjouksen ja muutti Lontooseen!

21.11.2019 16:34

Venäläinen kohukaunotar Maria Liman on antanut pakit oppositiopuolue LDPR:lle. Puolue tarjosi  hänelle asemaa tiedottajana ja pr-henkilönä, mutta Maria päätti harkinnan jälkeen sanoa politiikalle ei. Sen sijaan hän ilmoittaa muuttaneensa Lontooseen. 

- Olisin varmaan ollut vähän sivuraiteella siinä hommassa, Maria oli kommentoinut työtarjousta Daily Starin mukaan.

Maria yksi maansa puhutuimpia kaunottaria. Hän on poseerannut Playboyssa sekä tehnyt tv-juontajan töitä, mutta supertunnettu hänestä tuli Venäjän toissakesäisten futiksen MM-kisojen myötä.

"Kisojen seksikkäin fani" noteerattiin etenkin tämän kotikaupungissa Rostov on Donissa, Etelä-Venäjällä. Siellä LDPR-puolueen aktiivit vaikuttuivat "oman kylän tytön" näkyvyydestä niin paljon, että halusivat tämän oikopäätä edistämään puolueen asiaa.

Kova linja

LDPR-puolue määrittelee itsensä "Venäjän liberaalidemokraateiksi". Nimi ei monen mielestä kuvasta kovinkaan hyvin puolueen linjaa, joka on jyrkän kansallismielinen. Puolueella on runsas 13 prosenttia Venäjän parlamentin, duuman, paikoista. Puolueen tunnetuin hahmo on Vladimir Zhirinovski

Vladimir Zhirinovski

Vladimir Zhirinovski (kuvassa oikealla) ei kaihda konfliktia istuntosalissakaan. Kuva duumasta vuodelta 1998. 

Laitaopposition konkaripoliitikko Zhirinovski kohautti 1990-luvulla, kun hän vaati Suomea liitettäväksi Venäjän valtioon "historiallisista syistä". 

Zhirinovski matkusti Suomeen vierailulle vuonna 1994. "Suomen syöjäksi" nimetyn oppositiovaikuttajan häkellyttävien lausuntojen lisäksi puheenaihetta riitti Zhirinovskin viihdeillasta helsinkiläisessä strippibaari King's Kakadussa. Kuvat ja tv-raportit poliitikosta erottisten tanssijoiden keskellä ylittivät paitsi kansallisen, niin myös kansainvälisen uutiskynnyksen.  

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!