Katso kuvat!

Vau, mikä rantaleijona! Muistatko 1980-luvun Hollywood-supertähden Rob Lowen, 56? Tuoreet paparazzikuvat paljastavat ällistyttävän kropan - katso!

Hllwd | 24.08.2020 20:10

Rob Lowe, 56, oli yksi 1980-luvun kuumimmista teini-idoleista. Seksivideoskandaali syöksi kuitenkin hänen uransa alamäkeen 1980-luvun lopussa. Kun teini-idoli nähtiin heiluttamassa vällyjä peräti kahdella nauhalla eri naisten kanssa, oli maine mennyttä ja kohu huumasi korvia.

Rob on myöntänyt käyttäneensä noihin aikoihin liikaa alkoholia. Hän tekikin jo silloin päätöksen raitistua kokonaan, ja tänä vuonna tähti juhlii jo kolmeakymmentä vuotta ilman päihteitä.

Lue myös: Muistatko legendaarisen Youngblood-kiekkoelokuvan tähden?! Tältä 1980-luvun teini-idoli Rob Lowe näyttää nyt – kuva!

Kohuilta Rob ei ole kuitenkaan säästynyt, sillä hän suututti ihmisiä viime vuonna arvostelemalla The Telegraphin haastattelussa prinssi Williamin pakenevaa hiusrajaa. Hän kommentoi Ison-Britannian tulevan kuninkaan kaljuuntumisen olevan traumaattisinta, mitä hän on eläessään nähnyt.

Lue myös: Tähtinäyttelijä Rob Lowe Seiskalle: Poikani fanittavat Children of Bodomia!

– Jupakassa oli kyllä kyse omasta turhamaisuudestani ja itsekeskeisyydestäni. William on kaveri, joka viihtyy hyvin omissa nahoissaan. Olen suuri William-fani, mutta olen itse niin epävarma, että kun näen jonkun muun menettävän hiuksensa, nappaan lisää hiustenlähtöä ehkäisevää lääkettä, Rob selitteli Seiskalle helmikuussa.

Lue myös: Hiustenlähtö pelottaa! Prinssi Williamia pilkannut Rob Lowe selittää Seiskalle kohua: ”Kyse omasta turhamaisuudestani!”

Vautsi, mikä rantaleijona!

Santa Barbarassa, Kaliforniassa asusteleva Rob on harmitellut sitä, että alueen rannat ovat olleet suljettuna pitkään. Kesäkuun alussa ne kuitenkin avattiin, ja paparazzit ovat bonganneet elokuvatähden surffaamassa rannoilla monesti. 

Lue myös: Seksivideoskandaali syöksi uran alamäkeen! Wild Bill -sarjan Rob Lowe 30 vuotta ilman päihteitä!

Tuoreimmissa paparazzikuvissa nähdään, miten pirteän oloinen Rob on juuri suuntaamassa mereen. Freeseihin raidallisiin uimasortseihin pukeutunut Rob on kuvien perusteella vieläkin todella hyvässä kunnossa. 

Rob Lowe
Elokuvatähdellä on nykyään myös oma podcast.
Rob Lowe
Rob ollaan viimeksi nähty tv-sarjoissa Wild Bill sekä 9-1-1: Lone Star.
Rob Lowe
Rob Lowen tunnetuimmat roolit hänen uuden tulemisensa jälkeen ovat olleet tv-sarjoissa West Wing, Puisto-osasto ja Perhesiteet.

Perhe

Rob avioitui vuonna 1991 maskeeraaja Sheryl Berkoffin kanssa. He viettävät siis ensi vuonna 30-vuotishääpäiväänsä. 

Robin ja Sherylin perheeseen kuuluvat myös pojat Matthew, 27, ja John, 25.

Rob Lowe perheineen vuonna 2015
Rob perheineen vuonna 2015 Star Wars -elokuvan ensi-illassa.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!