Hllwd

Vau, huippumalli Olivia Culpon eroottinen yläreisihalkio - mutta kuka on valuva ryynisäkki? Katso Muotipoliisin arviot halkioasuista!

09.08.2020 07:50

Seiskan Muotipoliisi ratsasi kesän kuumat halkioasut! Kuka osui nappiin ja kenen pisteet laskivat? Katso asut ja arvostelut!

Paljastavaa paljetein 

Huippumalli Olivia Culpon, 28, tyylitaju ei petä. Sinapinkeltainen pitkähihainen kauniisti leikattu yksinkertainen toppi sopii vastapariksi pitkähelmaiselle paljettihameelle, jonka halkio yltää eroottisesti yläreiteen. Vaikka paljasta pintaa näkyykin, senkin voi näyttää tyylikkäästi. Seiskan Muotipoliisi: 10 pistettä!

Olivia Culpo

Arkisesta erikoista

Brittikultakurkku Holly Tandyn, 19, nilkkoihin ulottuva hame rikkoo arkisuuden molemminpuolisten halkioiden ansiosta. Vihreä pohja mustalla leopardiprintillä yhdistettynä mustaan rentoon jumpperiin toimii, mutta harmaa käsilaukku on yllättävä valinta, joka laskee arvosanaa. Seiskan Muotipoliisi: 8 pistettä.

Holly Tandy

Valuva ryynisäkki

Brittilaulaja Mollie Kingin, 33, Grammy-gaalan puku on itsessään kaunis, se nyt vain ei istu kantajalleen. Halkio saa pitkät jalat näyttämään lyhyiltä. Hihat ovat tasapaksut ja ryhdittömät, ja vaikka rintamuksen halkio onkin tosi kiva, se ei pelasta valitettavasti mitään. Kokonaisuus on valuva ryynisäkki. Seiskan Muotipoliisin arvosana: 4.

Mollie King

Hallitut tuplahalkiot

Tv-kasvo ja uutisankkuri Jennifer Lahmers, 36, nähdään melkein aina pinkissä. Nytkään hän ei yllättänyt Grammy-gaalassa, mutta tuplahalkiot sekä yläosassa että alhaalla antavat ryhdikkäiden olkatoppausten kera puvulle särmää ja linjakkuutta. Näin kirkas pinkki vaatiikin nudea muualla. Seiskan Muotipoliisi: 7+.

Jennifer Lahmers

Suoratkin mutkiksi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani, 38, osti kissanruokaa sporttisessa, mustassa napein halkaistussa mekossaan. Mekko imartelee kurveja ja saa veikeällä leikkauksella illuusioin muodoista sellaisenkin yllä, joilla niitä ei ole. Varsilenkkarit sopivat mainiosti valkoisen sporttisen olkalaukun kanssa. Seiskan muotipoliisin arvosana: 8,5.

Claudia Romani

Simppelisti kaunis

Love Island -ohjelmastakin tuttu Amy Hart, 26, säväytti The TRIC -gaalassa tummansinisessä kokohaalarissa, jonka auki leikatut pitkät hihat muodostavat harteille kuningatarmaisen viitan. Tässä ei ole yritetty liikaa. Supernaisellinen puku supersuloisen naisen yllä. Seiskan Muotipoliisin arvosana: 9,5.

Amy Hart

Lue myös: Hollywood-kaunottaret esittelevät seksikästä kesämuotia: kevyet rintsikkatopit ja legginsit - ota tästä mallia!

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!