Muotimaailmassa.

Vau! Tämä upea 55-vuotias on Sports Illustratedin uimapukumalli!

22.07.2019 18:33

Kalifornialainen Kathy Jacobs on tehnyt pitkän uran catwalkeilla ja muotikuvauksissa. Vaikka ikää on jo yli 50 vuotta, hän esiityi tänä kesänä Sports Illustratedin muotinäytöksessä. 

Jacobsin ura lähti uuteen nousukiitoon, kun hänet nähtiin Miley Cyrusin Mother Daughter-musiikkivideolla.

- 160-senttisenä naisena olen saanut ikäni kuulla, että olen liian lyhyt ja 55-vuotiaana olen saanut kuulla olevani myös liian vanha. Olenkin täynnä kiitollisuutta, sillä SI on rikkonut ikä- ja pituusstandareja valitsemalla minut finalistien joukkoon siswimsearch-kilpailussa, Jacobs ylisti brändin päätöstä Instagram-tilillään:

- Tämä osoittaa, että et ole koskaan liian vanha, tai lyhyt (tai mikä tahansa este onkaan), eikä koskaan pidä antaa periksi! Naiset, älkää koskaan antako kenekään (edes itsenne) lokeroida teitä! 

Sports Illustratedin muotinäytöksessä nähtiin tänä vuonna monipuolinen joukko naisia, "jotka taistelevat tärkeiden asioiden puolesta pukeutumalla sosiaalisesti tiedostaviin uimapukuihn suunnittelijoilta, jotka edistävät kestävyyttä, syrjimättömyyttä ja filantropiaa".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

Lähde: New York Post

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!