Katso kuva!

Vasta 23-vuotias Kylie Jenner on bisnesnainen, miljardööri ja äiti - poseeraa mainostaululla pikkuisensa kanssa! Katso kuva!

Hllwd | 24.01.2020 11:00

Kylie Jenneristä on moneksi. Somevaikuttaja ja bisnesnainen tempaisi viime syksynä poseeraamalla Playboyssa, mitä voi pitää hieman omistuisena vetona häneltä, sillä Kylien lukemattomat Instagram-seuraajat ja muu mediahuomio takaavat pinnalla pysymisen ilman nakuiluakin. Rahan takiakaan Kylien ei tarvitsisi riisua, sillä hänen varallisuutensa on eri arvioiden mukaan noussut kosmetiikkabisnesten siivittämänä yli miljardiin dollariin.

Ylläolevan kuvan julkaisun aikaan Kylie piti vielä yhtä räppäri Travis Scottin kanssa, mutta liitto hajosi myöhemmin syksyllä. Erouutisen tultua julki Travis ja Kylie vakuuttivat, että heidän Stormi-tyttärensä hyvinvointi menee kaiken edelle. Tästä syystä pari kertoi sopineensa yhteishuoltajuudesta.

Kylie Jenner ja räppäri Travis Scott: Ero!

Nyt tammikuussa, Stormin syntymäpäivän kunniaksi, Kylie muistaa tytärtään näyttävällä valotaulumainoksella. Kuvassa hän pitelee lastaan eteerinen katse silmissään. Aivan pelkkä "synttärikortti" ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä Stormin nimen yhteydessä näkyy äiti-Kylien kosmetiikkabrändin nettiosoite. 

Mainos Kylie
 
Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!